έκανα ..αλλά τι ρόλο παίζει αυτό?
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
αν κατάλαβα καλά θα κάνω τη διαδικασία αυτή και ας πούμε μετά από 3 μέρες θα πρέπει να το ξαναμπριζωσω για να το ξεκλειδώσω;
-
Περίπου. Την πρώτη φορά θα σου βγάλει την χρονοκαθυστερηση και μόλις παρέλθει ο χρόνος δοκιμάζεις.ξανα και ξεκλειδωνεις.
-
αν κατάλαβα καλά θα κάνω τη διαδικασία αυτή και ας πούμε μετά από 3 μέρες θα πρέπει να το ξαναμπριζωσω για να το ξεκλειδώσω; και μια ερώτηση ακόμα ποια η διαφορά μεταξύ των 2ρομ;η ελληνική είναι καλύτερη ας πούμε;
-
Το ίδιο ρώτησες και επάνω και σου απάντησα.
Για διαφορές dev/stable δες εδώ
Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! -
καλησπερα παιδιά
βαζω την GLOBAL STABLE στο κηνιτο, συνδέεται στο wifi αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει internet μονίμως, βάζω την ΑRΩΜΑ και λειτουργει κανονικά το ιντερνετ, τι μπορει να συμβενει γιατι με την ARΩΜΑ ΔΕΝ το κάνει και εμφανιζεται μόνο με την Global Stable ? -
Η aroma ποια είναι; Δώσε μας την ονομασία του αρχείου που φλασαρεις.
-
xiaomi-miui-hellas-8.1_vince_V10_arΩma_8.12.27.zip
επισεις μου σβήνει και το twrp οταν κανω δευτερη φορα restart στην Global Stable εχει εξαφανιστεί το twrp -
Πας από developer σε stable. Μόνο με factory reset φίλε μου. Αλλιώς έχεις προβλήματα, όπως περιγράφεις...
-
ΟΚ ευχαριστω
-
Καλησπέρα έχω ένα redmi 5 plus (vince) γίνονται όλα σωστά μέχρι το σημείο , is not bound to this device μπαίνω σε dev mode αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την επιλογή , μου γράφει ξεκλειδωτο.
-
Ακολούθησε πιστά τον οδηγό. Όλοι τα κατάφεραν...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0