Λοιπόν απορία..πριν 12 μερες έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα με ενα redmi note 6 Pro.. μεθαύριο Σάββατο μπορω να ξεκλειδώσω αλλά το εδωσα κ πηρα pocophone.. παίζει θέμα που αλλαξα συσκευή??η μπορώ να ξεκλειδώσω οποιοδήποτε Xiaomi???
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Ναι, αλλά ξανά από την αρχή με τον οδηγό.
Ο χρόνος αρχίζει από τη στιγμή που θα κάνεις την πρώτη επιτυχημένη απόπειρα.
Ελπίζω να καθαρίσεις το παλιό τηλέφωνο από τον λογαριασμό σου για να μην έχει κατά ο επόμενος που το έδωσες... -
Ναι το ξέρω το καθάρισα.οποτε δοκιμαζω με το pocophone το Σάββατο..?
-
Περνάς οδηγούς και δοκίμασε τώρα. Έχει χρονοκαθυστερηση, όπως το παλιό σου. Και θα μπορέσεις να ξεκλειδωσεις μετά από Χ ημέρες.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πρέπει να προσθέσεις αριθμό κινητού στο mi account με το οποίο προσπαθείς να κάνεις unlock
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα, θα προσθέσω την φώτο με το μήνυμα λάθους στον οδηγό...ώστε εάν προκύψει και σε άλλον να ξέρει τι πρέπει να κάνει
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν έχεις πρόβλημα, θα προσθέσω την φώτο με το μήνυμα λάθους στον οδηγό...ώστε εάν προκύψει και σε άλλον να ξέρει τι πρέπει να κάνει
-
-
Καλησπερα παιδια πριν μηνες ειχα γραψει το θεμα που ειχα με το ξεκλειδωμα αλλα δεν ειχα βρει λυση μηπως τωρα υπαρχει κατι νεο? Λοιπον εχω το mi6 sagit κλειδωμενο mi account μονο με αυτη την συσκευη και τον αριθμο μου και μου βγαζει το error 86012.ειχα
Κανει οτι μου ειχαν πει τοτε αλλα δεν..μου ειχαν προτεινει κατι σαν τελευταια λυση αλλα δεν μπορουσα να παρω ευθηνη να ανοιξω την συσκευη μου και να περασω κινεζικη.θα μπορουσα να δοκιμασω κατι αλλο? -
Αν δοκιμάσεις τώρα τη μήνυμα λάθους σου βγάζει ?
-
Βαζω δεδομενα κ παω στο τηλεφωνο εκει που κανεις προσθηκη λογαριασμου και μου βγαζει το σφαλμα 86012.και αμα το συνδεσω στο pc βγαζει
Current account is not bound on this device. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0