Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
καλησπερα, εγω ενω πέρασα τον χρονο που μου ελεγε (30/11/2018) και κατα πολυ, μου βγαζει αυτο....
τι κάνω??? -
Σε ποια συσκευή ?
Δοκίμασες σε άλλη usb 2 ?
Δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή ? -
Συσκευή REDMI NOTE 5
Σε υπολογιστή win 10 64bit
USB 2
Δεν έχω πρόσβαση στον άλλο υπολογιστή μου τώρα. Είπα μήπως φταίει κάτι σχετικά με antivirus firewall και τετοια. Εγώ έκανα αυτά που πρέπει. Τώρα αρχίζψ να ανησυχώ για το laptop. Είναι εκείνο που έβλεπε ανάποδα την σύνδεση για να δεις την SD.... Θυμάσαι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωχ, ναι...μην ασχοληθείς, βρες έναν άλλον υπολογιστή για 10 λπετά
-
Οκ. Θα το κάνω στο pc. Αν προλάβω πριν τα Χριστούγεννα. Ή σε έναν άλλο laptop σήμερα. Θα σου στείλω. Λες να φταίει το γαμωlaptopi...
Θα το βάψω blue....
Το πιο πιθανό συνδυασμός κινητού - υπολογιστή...
-
Θα σου στείλω νεότερα..... Την καλημέρα μου
-
Ο/H giotria3 έγραψε:
Οκ. Θα το κάνω στο pc. Αν προλάβω πριν τα Χριστούγεννα. Ή σε έναν άλλο laptop σήμερα. Θα σου στείλω. Λες να φταίει το γαμωlaptopi...
Θα το βάψω blue....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το πιο πιθανό συνδυασμός κινητού - υπολογιστή...
Ο/H giotria3 έγραψε:
Θα σου στείλω νεότερα..... Την καλημέρα μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηταν θεμα pc (laptop)
Απλα με ταλαιπωρησε λιγάκι. Και αρχίζω....
Εκει λοιπον που κολλούσε το άλλο pc (laptopi τουμπανιαρικο Νο1)
παω σε ενα φιλο και του ζηταω το pc του (laptopi χρεπι Νο2).
Παρατάω laptopi No1 και παίρνω laptopi Νο2. Ξεκινάω να βάζω drivers και βλέπει το unlock tool το phone μου.
Ολα κομπλε εως εδω.
παταω unlock... unlock anyway...anyway ρε παιδακι μου.... το θελω σου λεω unlocked!!!
και γινεται η δουλειτσα!!!! .......100% your phone is unlocked και τα σχετικα!
Το κινητο κανει reboot και μου ανοιγει κανονικοτατα.
Εκει που παω να βαλω το pin..... τσουπyour phone is locked και θελω κωδικο mi acoount και βαλε internet αν δεν εχεις.
Οκ λεω wifi settings αμεσως το ειχε αλλωστε ως επιλογη και παταω το wifi του σπιτιου.... Πενα λεω....που ομως δεν ενεργοποιούσε το keyboard και δεν μπορουσα να βαλω το password!!!!!!!
Ως Ελληνάρας πανεξυπνακιας μου σκαει η ιδεακαι κατευθειαν laptopi No1 και εισοδο στο router... Κλεινω password (FREE WIFI FOR ALL
) και ξαναμπαινω.... τωρα λεω να σε δω τι αλλο θες... Μην σας τα πριζω και πολυ ετσι δεχτηκε τον κωδικο του mi account για verify και ξεκινησε το phone...
-
Καλοδούλευτο
Τώρα μένει ένα format στο laptopi1 να έρθει κι αυτό στα ίσα του -
Μωρε θα φάει format παλιακο.... Και μετά ώρα για νέα rom.... @NasDriver θα βοηθήσεις για την νέα rom....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0