717 ωρες ακομα υπομονη!!!
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
-
Ένας μήνας είναι πάρα πολύ οπότε αυτό μάλλον θα σε ενδιαφέρει: Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]13.420
-
@odysseas ,όποια θες ...official global (Stable/Developer), custom rom όπως η XTRV...προσωπικά θα σου έλεγα XTRV developer
-
ηδη κατεβασα το play store και εφτιαξε κατα πολυ το κινητο ευχαριστω!!!!!!!!!!
-
παιδια νομιζω οτι χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια..πριν απο δυο εβδομαδες εκανα αιτημα για ξεκλειδωμα..εφτιαξα λογαριασμο συνδεθηκα και μολις παταω unlock φτανει στο 99% και μου λεει οτι πρεπει να περιμενω 360 ωρες για να ξεκλειδωσω..παω λοιπον σημερα που περασαν οι 360 ωρες να ξεκλειδωσω παταω unlock φτανει 99% και μου βγαζει μηνυμα παλι οτι πρεπει να περιμενω 360 ωρες..ξερει κανεις γιατι?
-
Μάλλον κάτι άλλαξε πάλι στους server και αναθεωρήθηκαν οι χρόνοι αναμονής...
-
Αν δεν είχες κάνει αποσύνδεση του λογαριασμού από το κινητό, πρόβλημα στους σέρβερ....σε άλλο παλικάρι έβγαλε 720
-
Καλημέρα, γιατί δεν γίνεται επαλήθευση του λογαριασμού; Έχω συνδεθεί κανονικά. Mi 8 lite. Χωρίς αυτό δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω bootloader.
-
Ο/H Sula Diamant έγραψε:
Καλημέρα, γιατί δεν γίνεται επαλήθευση του λογαριασμού; Έχω συνδεθεί κανονικά. Mi 8 lite. Χωρίς αυτό δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω bootloader.
-
μωλις τελειωσα και εγω με τη διαδικασια χρειαστηκε να δωσω και τηλ και να μπω στο μι στατους αλλα ολα ενταξει σε 72 ωρες μου εδειξε και τραβηξα απλα το usb και βγηκα ανοιξα κινητο και απλα περιμενω, την ιδια διαδικασια θα ξανακανω παλι και αυτο ητανε ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0