Περίμενα 2 εβδομαδες και ξαναπροσπαθησα τωρα λεει θελει 7 μερες ακομα.. παμε καλα; μετα θα πει αλλες 2 μερες; Δεν υπαρχει κανενα κολπο;
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Όχι δυστυχώς.. Μπορεί να είχαν πρόβλημα οι σερβερς και έγινε αυτό.. Έχει ξαναγίνει.
-
Ωραια πως θα ξερω αν σε 7 μερες θα εχουν παλι προβλημα;
-
Δεν το ξέρεις, απλά δοκιμάζεις και κατά πάσα πιθανότητα ξεκλειδώνεις.
-
Καλημέρα στο forum, προσπάθησα να ξεκλειδώσω δυο τηλέφωνα που πήρα από bangood ( το γνωστό θέμα, λένε για global και έρχονται china), έφτιαξα 2 accounts τα έκανα όλα μου έβγαλε 360 ώρες και περιμένω όλα καλά μέχρι εδώ... Είχα ένα τρίτο acount extra το οποίο το είχα βάλει στο ένα από τα δυο (μου είχε βγάλει πάλι τις 360 ώρες αναμονής) πριν φτιάξω τα 2 accounts και σκέφτηκα να δοκιμάσω με εκείνο να ξεκλειδώσω να δω αν πέρασαν οι 360 ώρες. Έκανα λοιπόν log in τον κωδικό και προσπάθησα και το αποτέλεσμα ήταν 360 ώρες πάλι.
Ερωτήσεις : Δεν περάσαν οι 360 ώρες και απλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα?
Μηδένισε από την αρχή άρα θα πρέπει να περιμένω και άλλες 360 ώρες για αυτή την συσκευή με αυτό τον κωδικό? ΑΝ Βάλω τον κωδικό που είχα βάλει στη συσκευή και έχουν περάσει οι 360 ώρες θα μπορέσω να ξεκλειδώσω? -
Ο/H djbk έγραψε:
Μηδένισε από την αρχή άρα θα πρέπει να περιμένω και άλλες 360 ώρες για αυτή την συσκευή με αυτό τον κωδικό? ΑΝ Βάλω τον κωδικό που είχα βάλει στη συσκευή και έχουν περάσει οι 360 ώρες θα μπορέσω να ξεκλειδώσω?
Αλλιώς δεν έχει ουσία σε περίπτωση, σε περίπτωση που κλειδώσει μελλοντικά και τον έχεις αποσυνδέσει, δεν θα μπορεί να κάνει εκ νέου άμεσο ξεκλείδωμα -
Ευχαριστώ για την απάντηση....Κατάλαβα, άρα και να βάλω τώρα τον άλλο πάλι από την αρχή........
-
-
Περίεργη διαδικασία, είμαι και ανυπόμονος και την έκανα....
-
Και σε μένα τα ίδια, πέρασαν οι 15 μέρες και μου λέει τώρα περίμενε άλλες 513.420
-
γεια σας μωλις το εκανα και πηγανε ολα καλα πιστευω το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω τωρα τη να κανω μου λεει this divice is locked παω να μπω στο open wifi και δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο στο activate this divice δινω τον κωδικο μι?
-
Μπες στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου, απενεργοποίησε τον κωδικό για το wifi, συνδέσου στο wifi και μετά δώσε τον κωδικό του mi account
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0