Μα κι αυτοί οι Κινέζοι,15 μέρες αναμονή; Ούτε τα μυστικά της Nasa να ξεκλειδωναμε...Ο/H loni lys έγραψε:
Χθες προσπαθησα να ξεκλειδώσω τον Bootloader και σε 14 μερες περιπου θα χω νεα του..μεχρι τότε στο περίμενε
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
εμενα παντως στο xiaomi redmi note 3 kenzo που πειραματιστικα προχθές με το που το έβαλα επάνω το ξεκλείδωσε και μετα εβαλα την ρομ απο το φορουμ χωρις καμια καθυστέρηση@papaflessas
-
Ναι, επειδή το έχεις συνδεδεμένο με το λογαριασμό σου εδώ και χρόνια. Κά μάλλον έχεις ξεκλειδωσει πάλι με τον λογαριασμό αυτό.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, επειδή το έχεις συνδεδεμένο με το λογαριασμό σου εδώ και χρόνια. Κά μάλλον έχεις ξεκλειδωσει πάλι με τον λογαριασμό αυτό.
@papaflessas -
Καλησπέρα σε όλους..
Ειμαι κατοχος ενος Redmi 6A αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα ( global).
Μπορώ να ξεκλειδωσω κανονικα ακολουθωντας αυτο τον οδηγό????
Τι παιζει με την εγγύηση???? -
Ναι μπορείς.
Για την εγγύηση ρώτησε στο κατάστημα που αγόρασες τι καλύψεις έχεις... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι μπορείς.
Για την εγγύηση ρώτησε στο κατάστημα που αγόρασες τι καλύψεις έχεις...
Το redmi 6A ειναι το cactus σωστα?
για να ξερουμε τι κατεβαζουμε χαχα.... -
Ο/H papaflessas έγραψε:
εμενα παντως στο xiaomi redmi note 3 kenzo που πειραματιστικα προχθές με το που το έβαλα επάνω το ξεκλείδωσε και μετα εβαλα την ρομ απο το φορουμ χωρις καμια καθυστέρηση
Και εγώ που πήρα πριν από μερικούς μήνες ένα kenzo το ξεκλείδωσε με τη μία. Ίσως λόγω παλαιότητας της συσκευής; Δεν ξέρω...
Προχθές που έβαλα να ξεκλειδώσει το Mi 8 lite, με τον ίδιο λογαριασμό, μου έβγαλε το κλασσικό (360 ώρες). Τραγικό, αλλά τι να κάνουμε. Δυο βδομάδες υπομονή.
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο: Χωρίς να ξεκλειδώσουμε bootloader γίνεται να κάνουμε root το τηλέφωνο; -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όχι. Θέλεις custom recovery και θέλει ξεκλειδωτο bootloader.
-
Μια ερώτηση: Χρειάζεται να βάλουμε κ mi account στο κινητό για να ξεκλειδώσουμε; Δεν αναφέρεται στον οδηγό
-
Ο οδηγός αναφέρεται στο ξεκλείδωμα, όχι στην προετοιμασία του κινητού. Βεβαίως και χρειάζεται mi account και βεβαίως το αναφέρει.
Διάβασε τον οδηγό ξανά, ειδικά την επόμενη παράγραφο από εκεί που λέει ΠΡΟΣΟΧΗ και ακολούθησε τα βήματα που δεν έχεις κάνει, για την προετοιμασία του κινητού.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader της συσκευής μας χρειαζόμαστε ένα mi account.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε mi account μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακολουθώντας τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αφού δημιουργήσουμε το mi account ή εάν ήδη έχουμε συνδεόμαστε στην παρακάτω σελίδα:
Apply for unlocking Mi devices - Miui
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0