Δοκιμασα σε pc φιλου τη διαδικασια και μου βγαλε να περιμενω 72ωρες. Γνωριζει κανεις αν σε τρεις μερες το δοκιμασω ξανα αλλα σε αλλο pc, αν θα μου ξαναβγαλει 72 ωρες απο την αρχη παλι?
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Δεν παίζει ρόλο ο υπολογιστής. Απλά μη αλλάξεις λογαριασμό στο τηλέφωνο σου. Και σε τρεις μέρες ξεκλειδώνεις από οποιοδήποτε υπολογιστή.
-
Ο/H Ronnie10 έγραψε:
Δοκιμασα σε pc φιλου τη διαδικασια και μου βγαλε να περιμενω 72ωρες. Γνωριζει κανεις αν σε τρεις μερες το δοκιμασω ξανα αλλα σε αλλο pc, αν θα μου ξαναβγαλει 72 ωρες απο την αρχη παλι?
-
Διαφορετικές συσκευές έχουν διαφορετικούς χρόνους αναμονής.
-
παιδια τη βοηθεια σας.προσπαθω να ξεκλειδωσω το mi8 lite αλλα οταν φτανει στο 50 τοις εκατο σταματαει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα.τι να κανω?
-
ΑΝ ήταν κλειδωμένος πριν, αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι έχεις ήδη ξεκλειδώσει...ποια συσκευή έχεις και προσπαθείς να ξεκλειδώσεις ?
-
-
Προφανως το ειχε ξεκλειδωσει ο προηγουμενος κατοχος...
-
γιατι ομως δεν γραφει unlocked οπως θα επρεπε οταν κανω επανεκκινηση?
-
Δεν μιλάς καλύτερα με τον προηγούμενο κάτοχο να σου πει τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει, ώστε να κινηθείς ανάλογα ?
-
μιλησα μαζι του μου ειπε οτι δεν το ειχε ξεκλειδωσει.τσεκαρα και μεσω fastboot και μου εβγαλε οτι ειναι κλειδωμενο.
-
Οπότε επανέλαβε τη διαδικασία ξεκλειδωματος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0