Μου λεει στο ξεκλειδωμα οτι ο λογαριασμος μου εχει φτασει στο οριο ξεκλειδωματος συσκευων. Αχρηστευτηκε αυτος ? Πρεπει να μπω με αλλον ? Ευχαριστω ..
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
-
Πολύ πιθανό
Αν μπορείς βάλε και ένα print screen με το μήνυμα που σου έβαλε... -
Στο mi unlock.,Χαιρομαι που τα ξαναλεμε και με τους δυο
-
-
Με την ευκαιρια ποιο απο τα δυο παιρναω
-
Βάλε αλλο λογαριασμό .οπως σου λέει γιατί δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσεις αυτό.
όσο για το twrp και τα 2 μπαίνουν αλλά εχει να κάνει ποια ρομ θα βάλεις.
Αλλοι ορίζουν σαν όνομα στην ρομ το onclite και αλλοι το onc οποτε αν καποιο απο τα 2 δεν κάνει φλας βάζεις το αλλο.
Και υα 2 θέλουν format να σου πω (δεν ειναι κανενα 100% οκ ) δεν εχω πολυ ασχοληθει.. -
Παιδιά μόλις παρέλαβα το mi max 3 6/128 και προσπαθώ να κάνω unlock ακολουθώντας τις οδηγίες της πρώτης σελίδας του παρόντος νήματος και στο βήμα "Κάνουμε κλικ πάνω στο κουμπί Unlock Now και θα μεταφερθούμε στην σελίδα όπου μας προτρέπει να κατεβάσουμε την εφαρμογή Mi Unlock" με πετάει σε ένα κινέζικο site που είναι αυστηρά στα κινέζικα και δε καταλαβαίνω τπτ. Έχω κάνει acc ενεργο κλπ, miui.com/forum.php?mod=nick2 αυτό είναι το νήμα, πάντως δε μου μοιάζει με το spoiler photo που δείχνει στα νήματα.
-
Εκεί βάζεις ένα nickname ια το κινέζικο φόρουμ, κλείνεις τη σελίδα και αρχίζεις από την αρχή την διαδικασία
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εκεί βάζεις ένα nickname ια το κινέζικο φόρουμ, κλείνεις τη σελίδα και αρχίζεις από την αρχή την διαδικασία
Google translate : Λυπούμαστε, το αίτημά σας δεν είναι σωστό ή η συμβολοσειρά επαλήθευσης φόρμας δεν ταιριάζει και δεν μπορεί να υποβληθεί. -
Υπάρχει ήδη το username που έβαλε...δοκίμασε άλλα...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Υπάρχει ήδη το username που έβαλε...δοκίμασε άλλα...
Edit: Ωραία, το πήρε, έκανα πίσω - μπρος και με έβγαλε στην επιθυμητή σειρά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0