Όχι μου ξεκλείδωσε αμέσως.Ο/H spykos έγραψε:
Εκανες και apply εδω Apply for unlocking Mi devices ?Ο/H sm0k3 έγραψε:
Εγώ πάντως αυτό π έκανα ήταν να φτιάξω καινούριο mi account με άλλο αριθμό τηλεφώνου και ξεκλείδωσε αμέσως
Τελικα εκανα delete το παλιο account και εφτιαξα καινουριο...με αναμονη 168 ωρες !!!
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Καλησπέρα σε Όλους!
Προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader σε MI 4S. Επί του παρόντος, το κινητό έχει Android 5.1.1 (την Miui Global Stable 7.3 - 7.3.1.0.0)
Έχω ήδη εγκαταστήσει usb drivers και Mi unlock Tool. Μπαίνω σε fastboot, συνδέω κινητό, τρεχω το Unlock tool (...RUN as ADMIN) και στο "Unlocking" μου πετάει μήνυμα "Couldn't unlock - can't get info, connect again".
Απ'οτι κατάλαβα, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω μια DEV ROM....
Πως όμως φλασαρω dev rom; -
Για κάνε πρώτα αυτόν τον έλεγχο ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πιθανόν να είναι εργοστασιακά ξεκλείδωτο -
Ο/H spykos έγραψε:
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Εγώ πάντως αυτό π έκανα ήταν να φτιάξω καινούριο mi account με άλλο αριθμό τηλεφώνου και ξεκλείδωσε αμέσως
Τελικα εκανα delete το παλιο account και εφτιαξα καινουριο...με αναμονη 168 ωρες !!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για κάνε πρώτα αυτόν τον έλεγχο ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Πιθανόν να είναι εργοστασιακά ξεκλείδωτο
...Έκανα. Όλα είναι false.
Οπότε τι γίνεται τώρα; πως περνάω DEV ROM ώστε να ξεκλειδώσω bootloader; -
Κλείσε το κινητό...σύνδεσε το καλώδιο στον υπολογιστή....πάτα και κράτα πατημένα τα δύο κουμπιά volume...σύνδεσε το καλώδιο στο κινητό...δες εάν το αναγνώρισε στις θύρες COM και πως...
-
Δε ξέρω κατά πόσο γίνεται να πατηθούν vol up και down ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο κινητό. Νομίζω πως όταν πατάς το ένα, αναγκαστικά "ξε-πατιέται" το άλλο.
Το δοκίμασα πάντως και μπαίνει σε fastboot, το αναγνωρίζει δλδ σαν "Android Bootloader Interface" (όχι σε κάποια COM)... -
Σε όλα τα κινητά μπορούν να πατηθούν και τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα...fastboot δεν μας κάνει αφού είναι κλειδωμένο, θες edl mode...
-
Δεν μπορούν να πατηθούν σε όλα τα κινητά... Το Mi 4S έχει τα Vol Keys σε διάταξη "τραμπάλα", όταν πατιέται το ένα, ξε-πατιέται το άλλο.
ΜΠΗΚΑ όμως σε EDL Mode -κι αυτό έχει σημασία- , με την εντολή "fastboot oem edl".
Τώρα το αναγνωρίζει σε COM4 ως "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008".
Τι κάνω από εδω και πέρα για ξεκλείδωμα BL...; -
Βάλε την τελευταία developer fastboot rom ---> Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
-
Οκ...
1ον. Στις επιλογές developer options ΔΕΝ υπάρχει option για "OEM unlock"! (δε το'χω ξαναδεί αυτό για να πω την αλήθεια). Θα έχω κάποιο πρόβλημα;
Πάντως το "εντοπισμός σφαλμάτων USB" υπάρχει κανονικά και το τσέκαρα..
2ον. Δεν είμαι σίγουρος αν έχω China ή Europe Rom. Έχω έκδοση "MIUI Global 7.3 | Stable 7.3.1.0.0 (LAJCNDD)". Λέει κάτι;
3ον. Ποια fastboot να επιλέξω; δε βλέπω πουθενά για MI 4S.. αυτές για MI 3/4 κάνουν;
Σ'ευχαριστώ για την υπομονή... -
Ο/H yannos έγραψε:
Stable 7.3.1.0.0
καλύτερα βάλε την developer ---> [Download] MIUI and Custom ROMs for Xiaomi Mi4S - Xiaomi Firmware
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0