Ναι, αυτή μου έβγαλε και έκανε την αναβάθμιση...
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
-
Όχι. Καινούργιο και σφραγισμένο από παραεισαγωγη στη Γερμανία.
Αναφέρεσαι στο vf για τη Vodafone να υποθέσω...
Σου στέλνω pm. -
αγόρασα πρόσφατα το Mi 9 lite και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Έχω εγκαταστήσει τους οδηγούς, έχω κάνει έλεγχο για anti roll back ( αν θυμάμαι καλά η τιμή που μου έβγαλε ήταν 1) και ακολουθώ τις οδηγίες για να ξεκλειδώσω τον bootloader και μου βγάζω το παρακάτω μήνυμα. Δοκίμασα και σε διαφορετική θύρα usb και μου έβγαλε πάλι το ίδιο. Κάποια πρόταση;
-
Περίεργο.
Μπορεί να είναι λόγω καταστάσεων υπερφόρτωμενοι οι Xiaomi Server.
Τι επεξεργαστή έχεις; Το βλέπει ο υπολογιστής σου το κινητό σου; -
Δοκίμασε και με πιο παλιά έκδοση V2 του unlock tool...επίσης τι επεξεργαστή έχεις στον υπολογιστή ?
-
έναν τετραπύρηνο phenom II δεκαετίας φοράω, έκαψα και έναν πυρήνα, πάω με τους τρεις τώρα
-
Μπορεί να είναι και θέμα υπολογιστή, 32bit είναι ?
-
64 bit, win 10 pro, 8gb ram, ssd και πάει κλαίγοντας, θα δοκιμάσω και με καμία άλλη θύρα usb και αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.
-
Δε δοκιμάζεις και με usb hub έτσι για να δούμε μπας και...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά καλησπέρα. Μετά το ξεκλείδωμα, πλέον κλείδωμα, ξεκλείδωμα γίνεται μέσα από κονσόλα adb? Δηλαδή γλυτώσαμε από το mi tool άδεια κτλ? Στο κλείδωμα κάνει factory reset όπως και στο ξεκλείδωμα?
-
Κλείδωμα γίνεται από adb (fastboot oem lock) ή από το miflash (clean_all_and_lock)
Ξεκλείδωμα μόνο από το unlockk tool, απλά με το ίδιο account δεν περιμένεις πάλι 168 ώρες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0