Μέρα τις 164 ώρες κάνω την διαδικασία από την αρχή ;;; έχω κάποια διάρκεια χρονική; γιατί πρώτη μπαίνω στην διαδικασία unlock...,Ο/H baxalo έγραψε:
μετα απο 164 ωρες ξανατρεχεις το miunlock για να γινει το ξεκλειδωμα.
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
απλα ξανατρεχεις το miunlock, οπως εκανες και τωρα. και στο βημα που σου λεει τωρα οτι θελει ακομα 164 ωρες, πλεον θα προχωρησει. αν το τρεξεις πιο μπροστα τοτε θα σου λεει το υπολοιπο που μενει, πχ 53 ωρες κτλ..
δε νομιζω να εχεις χρονικο οριο. δε παιρνω και ορκο ομως.. μπορεις παντως ανα πασα στιγμη να το τρεχεις και να βλεπεις ποσο σου εχει μεινει ακομα.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
απλα ξανατρεχεις το miunlock, οπως εκανες και τωρα. και στο βημα που σου λεει τωρα οτι θελει ακομα 164 ωρες, πλεον θα προχωρησει. αν το τρεξεις πιο μπροστα τοτε θα σου λεει το υπολοιπο που μενει, πχ 53 ωρες κτλ..
δε νομιζω να εχεις χρονικο οριο. δε παιρνω και ορκο ομως.. μπορεις παντως ανα πασα στιγμη να το τρεχεις και να βλεπεις ποσο σου εχει μεινει ακομα.
-
JOYEUSEΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H ermis21 έγραψε:
αγόρασα πρόσφατα το Mi 9 lite και προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Έχω εγκαταστήσει τους οδηγούς, έχω κάνει έλεγχο για anti roll back ( αν θυμάμαι καλά η τιμή που μου έβγαλε ήταν 1) και ακολουθώ τις οδηγίες για να ξεκλειδώσω τον bootloader και μου βγάζω το παρακάτω μήνυμα. Δοκίμασα και σε διαφορετική θύρα usb και μου έβγαλε πάλι το ίδιο. Κάποια πρόταση;
OffTopicΣυγνώμη για την παρεμβολή (αν και έχω αναφέρει αλλού το θέμα μου με το Mi 10 Lite) είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά βέβαια ότι δεν το έκανα και στο PC για να τσεκάρω, μόνο σε laptop και τελικώς με βοήθησε το "Χiaomi Modified tool v.2" για τον bootloader, βέβαια τώρα έχω άλλο ζήτημα που τα'χω αναφέρει αλλού -
καλησπέρα. ακολούθησα τον οδηγό(έχω το redmi note 4X) αλλά όταν τρέξω το mi unlock μου βγάζει μήνυμα "couldn't unlock. please add your account in miui settings > developer options > mi unlock status". εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό το βήμα στο κινητό και έχει συνδεθεί κανονικά στον λογ/σμό mi. μόνο 1 λογ/σμό mi έχω και εννοείται είναι ο ίδιος λογ/σμός και στο κινητό και στο mi unlock.
-
-
-
-
Ο/H pyraylos έγραψε:
please add your account in miui settings > developer options > mi unlock status". εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό το βήμα στο κινητό
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H pyraylos έγραψε:
please add your account in miui settings > developer options > mi unlock status". εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό το βήμα στο κινητό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0