Δοκιμασε να κάνεις με von ένα USA Mi Account. Υπάρχει σχετική αναφορά...
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
-
Ναι. Ψάξε λίγο στο φόρουμ. Θα το βρεις...
-
Έκανα λογαριασμό USA, βάζοντας νέο email και έχει region USA, έβαλα και το δικό μου κινητό πάνω εκεί. Όλα αυτά από το PC μου με vpn ON. Αφαίρεσα τον παλιό λογαριασμό από το κινητό, έκανα factory reset και έβαλα τον λογαριασμό USA. Άνοιξα την επιλογή Developer αλλά δεν είχε δυστυχώς την επιλογή που ήθελα. Πρέπει και στο κινητό να έχω vpn ON πριν τα κάνω αυτά; Αν ναι έχετε συγκεκριμένο πρόγραμμα να προτείνετε;
-
-
μπορω μετα το ξεκλειδωμα να ξανααλλαξω στον παλιο μου λογαριασμο με το παλιο τηλεφωνο και το κινητο να παραμείνει ξεκλειδωμένο?
-
Ναι. Αν όμως κλειδώσει θα θέλει πάλι τον USA για να ξεκλειδώσει.
-
Γιατι μας ταλαιπωρούν έτσι ? δεν μπορώ να το καταλάβω. αφού αυτός που θέλει να το ξεκλειδώσει θα βρει τον τρόπο . Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
-
εκανα καινουριο mi account χωρις vpn απλα επιλεγοντας το region usa...
εκανα ολη τη διαδικασια και μου εβγαλε να περιμενω 168 ωρες...
τι εννοει οταν λεει ΄΄Do not add your account in MIUI again otherwise you will wait from scratch;;
Ευχαριστω...
Επισης ..Μετα το ξεκλειδωμα μπορω να βαλω official rom που να εχει το mi dialer???
Κινεζικη η ινδονησια ας πουμε??? -
Μη βγάλεις το λογαριασμό και μη βάλεις άλλο λογαριασμό όσο περιμένεις...
-
Ο/H manousakas έγραψε:
εκανα καινουριο mi account χωρις vpn απλα επιλεγοντας το region usa...
εκανα ολη τη διαδικασια και μου εβγαλε να περιμενω 168 ωρες...
τι εννοει οταν λεει ΄΄Do not add your account in MIUI again otherwise you will wait from scratch;;
Ευχαριστω...
Επισης ..Μετα το ξεκλειδωμα μπορω να βαλω official rom που να εχει το mi dialer???
Κινεζικη η ινδονησια ας πουμε???
Έκανα καινούργιο λογαριασμό με καινούργιο email.
Αποσύνδεσα τον κύριο λογαριασμό mi από την συσκευή ΧΩΡΙΣ διαγραφή δεδομένων.
Έκανα σύνδεση με τον καινούργιο και συγχρονισμό στο cloud.
Άνοιξα το unlock tool και συνδέθηκα με το καινούργιο email. Ζήτησε κωδικό επιβεβαίωσης σε κινητό. Από το pc συνδέθηκα στο i.mi.com με το καινούργιο email και έβαλα το νούμερο κινητού που έχω και στον κύριο λογαριασμό. Αποδέχτηκα ότι ρώτησε και ήρθε ο κωδικός. Έκανα την διαδικασία και βουαλα 168 ωρίτσες και η συσκευή είχε τα πάντα όλα εκτός από τις φωτογραφίες.
Την Κυριακή που μας πέρασε ξεκλειδωσα και έβαλα την eu rom και πέρασα και τον κύριο λογαριασμό.
Το καλύτερο είναι ότι έχω backup του κινητού και στους δύο λογαριασμούς
Tip:Την eu rom την πέρασα αφού είχα αποσυνδέσει mi και google accountsYou may think you can fly - but you better not try -
δεν χρειαζετε vpn ναι και επισης και με χωρα ινδια ξεκλειδωνει βγαζει ωρες αναμονης για νεο λογαρισμο απλα απο δω συμπληρωνω account.xiaomi.com&_uRegion=US&fbclid=IwAR1zkgyZPqSFea6Qmp8eY8ZaNTaeCgqq8aManaPBtYRxim_BaRbKnYgg1TE
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0