Ο/H redRoss έγραψε:
Καλησπερα veterans!
Βρεθηκε στα χερια μου ενα κινεζικο redmi pad και μετά απο ώρες αναγνωσης αρθρων, youtube, reddit και οδηγων...καταφερα να να ξεκλειδώσω τον bootloader, με το official προγραμμα. Φλασαρα λοιπόν με την διαδικασία fastbooτ την τελευταια global rom, αλλά εκανα την βλακεία να τον κλειδωσω πάλι. Πλέον το tablet κανει reboot συνεχεια και με πεταει στο γνωστό recovery mode με επιλογες reboot, clear , connect to miAssistant κτλ. Κατάλαβα λοιπον οτι εξαιτιας του γεωγραφικου περιορισμου της rom, rsa κτλ ΔΕΝ γινεται να περασεις global rom σε καθαρα κινεζικη συσκευη και να κλειδωσεις παλι τον bootloader. Παθαινεις και μαθαινεις! χαχαχαχαχααααα
Ρωταω εγώ λοιπον....μπορώ να του περασω παλι κινεζικη rom με καποιον τροπο και να το ξεκλειδωσω απο την αρχη ή απλα να το πεταξω??
Y.Γ: Τελικα μονο το 4/128 είναι οντως global??
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Ο/H ippotis έγραψε:
Έχω δει κάποια βίντεο αλλά θέλει κάποιον κάτοικο Κίνας για να το ξεκλειδώσει. Ισχύει αυτό; Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Δεν θέλει κάτοικο της Κίνας για να ξεκλειδώσει γιατί ακόμη και εάν ίσχυε κάτι τέτοιο - ένα VPN θα έδινε λύση.
Ότι ισχύει στους οδηγούς για το ξεκλείδωμα του Bootloader ισχύει και για την συσκευή σου.
Εκτός και εάν κάτι έχει αλλάξει στην Xiaomi που δεν το πήρα χαμπάρι.. -
Να άλλαξε και να μην το πήρες χαμπάρι εσύ??? ΔύσκολοοοοοοRedmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω αλλά το εργαλείο έβγαλε μήνυμα να βάλω τα στοιχεία του mi λογαριασμού στο developer options. Το έβαλα και μου έβγαλε μήνυμα να συνδεθώ στο mi community. Θυμίζω ότι η συσκευή μου είναι από Κίνα αγορασμένη με Κινέζικη Rom. Διάβασα στο community ότι για ξεκλείδωμα Κινέζικης συσκευής χρειάζεται μέλος του community with level 5 and above. Τι ισχύει τελικά; Επίσης με λογαριασμό USA δεν μπορώ να βάλω το δικό μου τηλέφωνο μιας και από προεπιλογή έχε το +1 και δεν μπορείς να το αλλάξεις.
Τι γίνεται τώρα; -
Τελικά υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω την συσκευή που είναι από Κίνα χωρίς την παρέμβαση κάποιου Κινέζου;
-
Τελικά μάλλον δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος αλλά μέσω Κίνας.
-
γεια σας ρε παιδια.Προσπαθω να ξεκλειδωσω κ εγω το κινητο..με την εφαρμογη.Χθες μου ελεγε 18 του μηνα σημερα..το πατησα πριν λιγο και με λεει τωρα 19,..δηλαδη αυριο..τι παιζει με αυτο?? ελεος
-
Βοηθατε ρε παιδιααααα.αλλαξα ζωνη ωρας οπως λεει,χονγκ κονγκ.πηγε 19 του μηνα κ τωρα μου λεει 20 του μηνα..σι κανω λαθος??
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Βοηθατε ρε παιδιααααα.αλλαξα ζωνη ωρας οπως λεει,χονγκ κονγκ.πηγε 19 του μηνα κ τωρα μου λεει 20 του μηνα..σι κανω λαθος??
-
ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 168 ΩΡΕΣ ΠΧ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ 20 ΩΡΕΣ ΠΧ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ippotis έγραψε:
Έχω δει κάποια βίντεο αλλά θέλει κάποιον κάτοικο Κίνας για να το ξεκλειδώσει. Ισχύει αυτό; Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Δεν θέλει κάτοικο της Κίνας για να ξεκλειδώσει γιατί ακόμη και εάν ίσχυε κάτι τέτοιο - ένα VPN θα έδινε λύση.
Ότι ισχύει στους οδηγούς για το ξεκλείδωμα του Bootloader ισχύει και για την συσκευή σου.
Εκτός και εάν κάτι έχει αλλάξει στην Xiaomi που δεν το πήρα χαμπάρι..
-
καλημερα ρε παιδες.Τι συμβαινει με hyperos ποτε ξεκλειδωμα?αυτο ηταν?αν το ηξερα σιγα μην επαιρνα poco f6
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0