Ο/H paulk έγραψε:
μηπως ειναι 8 το απογευμα ισως..θεωρητικα αμα λεει gmt+8 αρα ειναι 8...εμενα ομως δεν λεει gmt παρα μονο 00:00
μηπως τελικα εννοει πρωι 7 η 8 η ωρα;;..πρεπει να μας πει καποιος εδω στο φορουμ αν ξερει αν εννοουν πρωι η βραδυ..
σχετικα με την sim activation ξερεις κατι;;;εσενα ειναι ενεργη;;;..γιατι εμενα παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τιποτα...γιατι βλεπεις χρειαζεται για το ξεκλειδωμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
εννοεις 00:00:02 την νυχτα η το απογευμα η το πρωι και τελικα 7 η 8 η ωρα;
-
Ο/H paulk έγραψε:
εννοεις 00:00:02 την νυχτα η το απογευμα η το πρωι και τελικα 7 η 8 η ωρα;
-
μαλιστα αρα να κανουμε δοκιμη 7 το απογευμα δηλαδη σε ωρα δικια μας...
-
Ο/H paulk έγραψε:
μαλιστα αρα να κανουμε δοκιμη 7 το απογευμα δηλαδη σε ωρα δικια μας...ετσι κανω.
-
κανε και 8 η ωρα
-
-
OffTopicρε τί γίνεται σε διάστημα ετών!
Και υποτίθεται ότι το ίδιο πράγμα πλέον συμβαίνει και με ios jailbreaks -
τελικα oneironaut απο αλλο forum απο X αρχιζει ... σημερα ξεκλειδωσε ενας 12 η ωρα κινας δηλαδη δικια μας 19:00 απογευμα....γιατι τον ρωτησα του ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα και μου ειπε 7 το απογευμα
-
Ο/H paulk έγραψε:
τελικα oneironaut απο αλλο forum απο X αρχιζει ... σημερα ξεκλειδωσε ενας 12 η ωρα κινας δηλαδη δικια μας 19:00 απογευμα....γιατι τον ρωτησα του ειπα οτι ειμαι απο ελλαδα και μου ειπε 7 το απογευμα
-
εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας
-
Ο/H paulk έγραψε:
εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0