πααιδες γεια χαρα.. μολις μιλησα με ncphone...85 δολλαρια λεει στο σαιτ του,50 μου ειπε αλλα τωρα ειναι εκτος.αυριο...βαρεθηκα να περιπεμνω
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
παιδες μολις ξεκλειδωσα με πληρωμη,,εστω...
-
Καλημέρα σας.
Έχω ένα Poco X3 pro και μετά από αλλαγή μητρικής έκανα την διαδικασία ξεκλειδωματος bootloader. Μετά τις 168 ώρες προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον BL και μου βγάζει μήνυμα "device is not activated, activate it first and try again". Έχω κάνει τα πάντα από ρυθμίσεις. Σύνδεση του λογαριασμού xiaomi στην συσκευή, συγχρονισμό SMS and Calls, Activate Location. Όλα. Υπάρχει καμία λύση; Επίσης με το ίδιο account στην ίδια συσκευή, πριν την αλλαγή μητρικής είχα ξεκλείδωτο BL. Φυσικά έκανα αποσύνδεση της "παλιάς" συσκευής (παλιά μητρική, στην ουσία άλλη συσκευή) και σύνδεση της "νέας" Ευχαριστώ. -
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ MI CLOUD
-
Είναι ενεργή. Τίποτα. Κάνω έλεγχο και από την σελίδα μήπως δεν γίνεται σωστά κάτι αλλά τίποτα. Την συσκευή μου την βρίσκει (θέση) στην σελίδα.
-
να ρωτησω κατι... ισως χαζο..τωρα που ξεκλειδωσα με πληρωμη,αν βαλω το mi account στη συσκευη θα υπαρξει προβλημα??
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
να ρωτησω κατι... ισως χαζο..τωρα που ξεκλειδωσα με πληρωμη,αν βαλω το mi account στη συσκευη θα υπαρξει προβλημα??
δεν μπορεις παλι να ξεκλειδωσεις στη στιγμη γτ εσενα εγινε μεσω σερβερ -
Καλημερα!!ελπιζω να μη ξεχαστω κ το κλειδωσω ξανα.επισης ειχα πολυυυ χαμηλη μπαταρια κ πηγα να περασω twrp ρομ κλπ..κ με πεταγε συνεχεια σε φαστβοοτ..πηγαινα να βαωω με μι φλας την ρομ τιποτα.crclist και low level battery..δε φορτιζε..βρηκα ενα σκριπτ και φορτισε σε κανα 8ωρο με επανεκκινησεις.αμαν λεω μπρικαραμε.παει το τηλ.ολα καλα
-
ολα καλα δλδ το εστρωσες μετα??
-
Ευτυχως εστρωσε..γεμισε η μπαταρια.τωρα πως αδειασε τελειως ιδεα δεν εχω.βασικα γιατι δεν φορτιζε ηταν το περιεργο.fastboot battery charger to script..
-
Καλησπέρα σε όλους.
Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για την εγκατάσταση TW rom σε Poco f6 pro, χωρίς ξεκλείδωμα bootloader που προσπαθώ να κάνω εδώ και κάποιες μέρες και δεν μπορώ(ξεκλείδωμα); Και απ ότι διαβάζω δεν θα γίνει, όσο και να προσπαθώ.
Διάβασα ότι μπορεί να γίνει μέσω edl mode. Δεν κατάφερα να το γυρίσω σε edl. Μου βγάζει : FAILED (remote: Edl Token Verify Failed)finished. total time: 0.001s.
Προφανώς κάτι δεν κάνω σωστά.
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ -
μονο επι πληρωμη κατι σε free για αυτη τη συσκευη δεν υπαρχει fastboot to edl μεσω σερβερ και flash edl token
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0