Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους,
ερώτηση: αυτό που αναφέρεται για πληρωμή unlock bootloader, υπάρχει κάποιο site?
Ευχαριστώ προκαταβολικά! -
καλησπερα φιλε και χρονια πολλα.υγεια!! υπαρχει ναι.το εκανα την προηγουμενη βδομαδα.να σου στειλω προσωπικο,δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω ετσι δημοσια.επισης να πω θα προτιμουσα να το εκανε ο Τζιμ αυτο..
-
-
Στον επομενο θα το πω δημοσια αν ρωτησει καποιος
-
Καλησπέρα του ολ, κάτι που είδα περί Hyper OS, φαντάζομαι αυτό που λέει για την δυσκολία ξεκλειδώματος bootloader, εγώ ήδη έχω κάνει λόγω παλαιότητας, αφορά τους νέους users, σωστά?
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @jimxai που κατάφερε να μου περάσει την TW rom στο Poco F6 pro μου. Χωρίς ξεκλείδωμα bootloader που είναι αδύνατον να γίνει έτσι όπως μας τα έχει κάνει η xiaomi.
Δουλεύει άψογα, και με τον αυθεντικό caller της xiaomi.
Όποιος θέλει να κάνει το ίδιο, σας τον προτείνω.
Ευχαριστώ @jimxai -
εγω σε ευχαριστω για την άψογη συνεργασια και υπομονη
χαίρομε που δουλευουν ολλα άψογα
-
-
Για κάποιο λόγο διακόπτεται η σύνδεση Fastboot με το τηλέφωνο.
Βεβαιώσου ότι κάνεις χρήση θύρας USB 2 (Λευκό χρώμα) και όχι USB 3 (μπλέ χρώμα) στο PC σου.
Επιπλέον, να ξέρεις ότι μερικές φορές σε PC που έχει AMD Ryzen επεξεργαστή υπάρχει μεγάλη αστάθεια στην σύνδεση με Fastboot. -
Ευχαριστώ πολύ
Ναι ο ένας που το δοκίμασα ειναι amd Ryzen κ όντως είναι κάπως με το fastboot, μια έτσι μια αλλιώς.
Στον άλλο υπολογιστή όμως έχω κάνει πολλες συνδέσεις, αναβάθμισεις ,ξεκλειδώματα κλπ κ πρώτη φορά μου το κάνει αυτό.. θα δοκιμάσω πάλι με άλλα καλώδια σε άλλες θύρες ...
Ευχαριστώ -
Περιστασιακά και σε εμένα έχει τύχει αρκετές φορές να αποσυνδέεται από το Fastboot και να μην ολοκληρώνονται τα Flash όλων των Partition και να χρειαστεί να δοκιμάσω αρκετές φορές μέχρι να γίνουν όλα όπως πρέπει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0