Ok θα είμαι εσο έτοιμος και θα ανεβάσω screen shot
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Μακαρι στο ευχομαι να ξεκλειδωσεις ιδια ημερομηνία με εμενα είναι παντος.τι ωρα θα μπεις στις 6 το απογευμα οπως λεει ο φιλος;και κατι αλλο εσενα εχει ενεργοποιηθει η sim activation xiaomi γιατι εμενα δεν,ξερεις ρυθμισεις λογαριασμος xiaomi συσκευές μου εκει λεει αμα ειναι ενεργοποιημενη η sim που σου στελνει η xiaomi ενα χρεωσιμο μυνημα,εμενα ποτε δεν μου σταλθηκε.μεχρι και την nova πηρα για να ξεμπλοκαρουν τα διεθνές μυνημα και μου είπανε δεν ειναι μπλοκαρισμενα τι να πεις
-
Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ την sim με το χρεωσημο μνμ ποτέ σε καμία συσκευή μου αλλά ξεκλειδωσα με τον τρόπο του πρώτου ποστ μου πιο πάνω όσο για την ώρα δες στο site time.is με την αλλαγή της ώρας καλοκαιρινή δλδ Ελλάδα 19:00 -Πεκίνο 00:00 τσεκαρε το και εσυ αλλά θα κάνω δοκιμή έτσι να μας φύγει η περιέργεια
-
Μπααα θα εβριζα τώρα δοκιμασα ωραια με πηγε τωρα στις 8 του μηνος δηλαδη αυριο στις 19.00 χάχα πραγματικα κλαίω απο τα νεύρα μου
-
Βαθιές ανάσες ηρεμία δοκίμασε αυτό που έκανα στην τρίτη φορά έπιασε που ξες δε χάνεις τίποτα
-
Ειδα στην φωτο σου οτι εχεις απενεργοποημενο την ευρεση της συσκευης γιατι;δεν θα επρεπε να ειναι ενεργοποιημένη,τι να δοκιμασω αφου μου προσεθεσε την αυριανή ημερα γκρρρρ θα το οεταξω μα το θεό.
Εσυ εχεις hyperos 2;μηπως οταν το ξεκλειδωσες φόραγες καμια hyperos 1; -
Όπως το βλέπεις ξεκλειδωσα με Huper Os2
-
Το θεμα ειναι που δοκίμασα και με την τελευταία έκδοση mi unlock tool και τις 3 φορες φτανει μεχρι το 99% και γραφει please add your account settings-developer options mi unlock status το κανω αλλα δεν προσθέτει την συσκευή με παραπεμπτει στο app xiaomi community να παρω απο εκει την αδεια
-
Το θεμα ειναι που δοκίμασα και με την τελευταία έκδοση mi unlock tool και τις 3 φορες φτανει μεχρι το 99% και γραφει please add your account settings-developer options mi unlock status το κανω αλλα δεν προσθέτει την συσκευή με παραπεμπτει στο app xiaomi community να παρω απο εκει την αδεια
-
Αρα δεν πηρες καν αδεια απο το app xiaomi community απλα δοκιμασες με το mi unlock tool την ημερα που σου εγραψε να ξεκλειδωσεις σωστα;για να δουμε αυριο θα το δοκιμασω ετσι
-
Ναι δεν πήρα άδεια απλά έκανα δοκιμές με το mi unlock tool άσχετα με τις ημερομηνίες που μου έβγαζε το app Xiaomi community
-
καλησπερα για να δουμε σημερα θα δοκιμασω με το mi unlock tool σημερα ειναι ξανα η μερα στις 19.00 πρεπει να εχω ανοιχτο wifi στο κινητο και ας ειναι σε fastboot mode?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0