Σιγά μην προλάβαινα απλά την ανεβάζω απορώ πως ξεκλειδωσε ο Ιάπωνας ήταν μετά το Πάσχα απο τότε χαθηκε

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο/H jazzu4ia έγραψε:
...καλησπέρες...
...δυστυχώς μετά από αφηρημάδα στό φλασσάρισμα, κλείδωσα bootloader στό παλιό πιστό μου kenzo πού χρησιμοποιώ ακόμα μέ πολύ σημαντικές αρμοδιότητες !
...ούτε λόγος νά τό δουλέψω μέ miui...
...δυστυχώς αλλάξαν τά πράματα στήν xiaomi καί πλέον δέν μέ αφήνει νά τό ξεκλειδώσω όπως στό παρελθόν...βλέπει ότι είναι αγορασμένο από κίνα καί ότι ό λογαριασμός μου καί τό τηλεφωνό μου είναι ελληνικό...μέ πάει μέχρι τό 99% καί μετά πετάει τό μύνημα "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold." ...
...τό γκουγκλάρισα καί είδα ότι τό παθαίνουνε πολλοί φέτος από 2/25 καί μετά...λένε ότι ή λύση είναι νά ανοίξεις νέο κινέζικο account μέ κινέζικο; αριθμό τηλεφώνου καί νά συνδέσεις μέ αυτόν τήν συσκευή σου στά developer options...
...τό έχετε αντιμετωπίσει αυτό τό πρόβλημα ;
...έχει κανείς νά προτείνει κάποιο workaround ;;
Ο/H jazzu4ia έγραψε:
...τό έβαλα σε edl mode καί φλασσάρισα τήν china developer...
...τίποτα καί μέ αυτήν ...
...δέν μέ αφήνει νά συνδέσω τήν συσκευή μέ τόν λογαριασμό...