ειχα να του κανω επανεκινηση κανα μηνα και λεω κατσε να του κανω...το εκλεισα (power off) και με το που πατησα το κουμπι να ανοιξει μονο fastboot...ουτε καμμια εφαρμογη παραξενη κατεβασα ουτε τιποτα...κυριολεκτικα στα καλα καθουμενα...
Καλησπέρα παιδιά και μπράβο για τη δουλειά που κάνετε,
έχω το ίδιο πρόβλημα στο κινητό μου. Είχα θέμα με το κουμπί του Volume down, έσβησε λόγω μπαταρίας και πάω να το ανοίξω και βγάζει την ένδειξη fastboot. Εκτιμώ ότι κόλλησε στο κουμπί Volume down. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
Όπως καταλαβαίνετε είμαι σε "κατάσταση εκτάκτου ανάγκης".
βοηθεια....εκανα μια βλακεια στο κινητο και τωρα εχει μονημα ανοιχτο το fastboot με το κουνελακι...δεν φευγει..παταω το power button συνεχεια αλλα δεν κανει τιποτα.παει να κανει επανεκκινηση αλλα ανοιγει παλι το fastboot.τι να κανω;;;;;δεν κανει τιποτα.σβηνει για ενα δευτερολεπτο και μετα δειχνει το mi και αμεσω εμφανιζεται το fastboot.αν σου πω τι εκανα θα γελας.πηγα να επαναφερω την αρχικη global rom για να δω πως ειναι καποια πραγματα και πρεπει να σταματησε στην μεση και απο τοτε χαλασε και εμεινε με το κουνελι.θα το ψησω να το φαω.δεν ανταποκρινεται σε τιποτα.βασικα πηγα να βαλω μια αλλη rom με το xiaomi tool.....πειτε κατι γιατι ειναι καινουριο το κινητο...το mi 11 lite 5g