Εγώ είμαι γύρω στις 5 συνήθως...
MI MIX 2 γνωμες [SOLVED]
-
-
Εντάξει 5 ώρες καλά είναι. Εφόσον έχει και γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω να είναι θέμα.
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Εντάξει 5 ώρες καλά είναι. Εφόσον έχει και γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω να είναι θέμα. -
Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας
Εδώ είναι με την πρώτηchina miui 10... Μετά έβαλα arωma ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δεν το έχω αγοράσει. Αλλά απο ότι ακούω κάπου τόσο βγάζει sot.
-
Παιδιά κοίταζα λίγο και το note 5. Μοιάζει αρκετά καλή συσκευή και πιο οικονομική λύση. Απλά η απουσία type c είναι τόσο σημαντική? Επίσης διάβασα ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση αλλά δεν έχει φορτιστή. Αν δηλαδή αγοράσω εγώ δικό μου θα λειτουργεί κανονικά?
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Παιδιά κοίταζα λίγο και το note 5. Μοιάζει αρκετά καλή συσκευή και πιο οικονομική λύση. Απλά η απουσία type c είναι τόσο σημαντική? Επίσης διάβασα ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση αλλά δεν έχει φορτιστή. Αν δηλαδή αγοράσω εγώ δικό μου θα λειτουργεί κανονικά?
Επίσης η κάμερα του είναι καλύτερη απο του mix 2. Οσο για την μπαταρία λογικο γιατι ειναι και mid-range κατηγορία. -
Αα ωραία τότε. Το σκέφτομαι γιατί και λιγότερα λεφτά και πολύ καλό κινητό
-
@teobitoulas απο το redmi note 2, θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Αλλά όπως είπαν και παραπάνω πήγαινε να τα δεις και απο κονφα .
-
Sot 5-6 ώρες με χρήση αποκλειστηκα Facebook και YouTube και με απλή χρήση διάρκεια μπαταρίας 2 μέρες ανετα,.Κάμερα σε νυχτερινές λήψεις θεωρούν είναι ικανοποιητικές καθώς το φλας που έχει είναι αρκετά δυνατό όσο αφορά στις φωτό την μέρα παρά πολύ καλή,το ίδιο ισχύει και για το βίντεο.Οσο αφορά επιδόσεις μέχρι στιγμής δεν έχω βρει παιχνίδι που να έχω θέμα με φουλ γραφικά.
Όλα αυτά με την μαμά ρομ -
@teobitoulas το chiron και το whyred είναι τελείως διαφορετικές συσκευές. Άλλο πράγμα. Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Κοίτα τι θέλεις να αγοράσεις και μετά ψάξε για συσκευές... -
Δικιο έχει ο @amavroudis... Τι καθένα του έχει διαφορετική κατηγορία...σαν να λέμε είναι ίδιο το s9 sammy με ένα Α3 sammy.... Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο αυτά μοντέλα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0