Αν δεν έχω χωρο στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της αποθήκευσης μπορώ να βάλω το backup στην SD, έτσι ?
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Φυσικά και μπορείς. Απλά μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω η διαδικασία γιατί οι SD είναι συνήθως πιο αργές από την εσωτερική μνήμη.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πατησα αναβαθμιση και ειδα οτι βγηκε η 8.7.3 για το μι6 ... αλλα mail για πρωτη δεν μου ηρθε (ουτε spam Κτλ)
τωρα την κατεβαζω αν και ειμαι διστακτικος να την περασω γιατι η 8.6.28 δουλευει τελεια και η μπαταρια ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο τη μερα που πηρα το κινητο (πανω απο χρονο) -
-
Cosmote ή Vodafone να υποθέσω Γιάννη;
-
-
cosmote....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
-
Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν είναι θέμα Xiaomi των Ελλήνων dev, αλλά η ρομ δουλεύει άψογα στο Redmi note 5. Ξέρω ότι γίνεται καλή δουλειά δεν θέλω να θίξω κανέναν προς θεού... Πάντως μόνο για beta δεν μοιάζει. Μπράβο
Και μια ερώτηση... Έχω περάσει την αρωμα και στο update μου έβγαλε πάλι διαλέξω τι και πως... Πως μπορώ να το αποφύγω αυτό??? -
Απλά άφησε τις default ρυθμίσεις.
-
Πέρασα την 8.7.3 νεράκι σε mi mix 2, το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω σε tapatalk και fb είναι ο ήχος των ειδοποιήσεων. Άνοιξα-έκλεισα και ξανάνοιξα τους διακόπτες τους αλλά τπτ, σε αντίθεση με την προηγούμενη ρομ που με αυτόν τον τρόπο διορθώθηκε το πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0