[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Petran3 έγραψε:
Μην περιμένεις όμως original Global ROM αφού εδώ και καιρό δεν υπάρχει διαθέσιμη για την συσκευή κάτι άλλο εκτός από την China Version. -
Καλημέρα.
Ευχαριστούμε για την νέα έκδοση
Όλα καλά και φαίνεται να έχει βελτίωση και στη κατανάλωση ενέργειας. Μία ερώτηση, όσο και να έψαξα δεν βρήκα να υπάρχει διαμόρφωση κελιών για την επιφάνειας ή δεν το βρήκα. -
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
Και στην καινούργια ρομ δυστυχώς το σύστημα είναι αρκετά ψηλά. Κατά τα άλλα μια χαρά η όλη λειτουργεία της.
Προσοχή με το Mi-Cloud και τα Restore που κάνετε από τα Backup καθώς φέρνει πίσω και ρυθμίσεις αρχείων συστήματος από την παλιά ROM που σας χαλάνε τις ρυθμίσεις που πρέπει να έχει το νέο σύστημα.
O @Octaviastikos για παράδειγμα στην ίδια συσκευή με την ίδια ROM που έβαλες και εσύ έχει από το πρωί στα 1.7% το android system, και το μέγιστο που είδε μετά την αναβάθμιση ήταν 4% -
Προτεινω μην επαναφέρεις εφαρμογές από το mi cloud...και να την στήνεις από την αρχή... Ώστε να είναι καθαρή η συσκευή...αυτό βέβαια είναι λίγο χρονοβόρο αλλά έτσι θα γίνει σωστά...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Θα κάνεις Wipe Cache Wipe Dalvik Cache Wipe Data πριν βάλεις την νέα ROM για να φύγουν όλα τα σκουπίδια.Official Miui Global Beta Tester
εμενα παιδια το μι6 ενω εβγαζε antutu 210,000+ απο τοτε που ενεργοποιησα τα encryption 150.000-160.000
με τη miui10 και χωρις encryption πηγε μεχρι 185.000 αλλα παλι εκει στα 160
και εγω απο mi εκανα επαναφορα αλλα προτειμω να δουλευει ετσι παρα να το ξαναστησω χαχα
Αυτη η ρομ που ελαβα χθες ειναι η ιδια με την προηγουμενη απλα εχει διορθωμενη γραμματοσειρα ; -
Και την μπαταρία...και γενικά είναι λίγο πιο γρήγορη...εγώ μετά από format data πάντα την στήνω από την αρχή...για να μην μεταφερθούν τα κουσουρια και προβλήματα...Official Miui Global Beta Tester
-
Ναι.
Το pro βγήκε για την αγορά της Ινδία βασικά.
Κάπου εδώ στο φόρουμ υπάρχει μια ταμπέλα με τις εκδόσεις του redmi note 5. Για ψάξε το.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0