[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
Εγώ έχω τώρα τη 8.6.14, φλασαρω κατευθείαν την καινούργια ρομ χωρίς fr κτλ όπως μας λέτε στο vip mail?
-
Χαιρετω.τι σε ολους;δεν υπάρχουν για ολες τις συσκευές;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H thanostonia έγραψε:
Ναι έκανα δύο πλήρεις αποφοιτήσεις,. Τι προτείνετε? Format data ή να περιμένω την καινούργια ρομ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Ναι εγώ την έβαλα! Και ναι επιτέλους η λειτουργία Android από 46% που ήτανε τώρα παίζει στα 8,1.Μια ερώτηση το patch για τα OTA πρέπει να το ξαναφλασαρω στην συσκευή μετά τα format data που της έχω κάνει?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H thanostonia έγραψε:
Ναι εγώ την έβαλα! Και ναι επιτέλους η λειτουργία Android από 46% που ήτανε τώρα παίζει στα 8,1.Μια ερώτηση το patch για τα OTA πρέπει να το ξαναφλασαρω στην συσκευή μετά τα format data που της έχω κάνει?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H thanostonia έγραψε:
Φίλε μου σε εμένα άνοιξε πολύ γρήγορα! Δεν είχω κανένα θεμα με την ρομ μέχρι στιγμης
Την 8.6.26 έβαλες ?
Δεν χρειάζεται να κάνεις Flash το OTA zip. -
Καλημέρα. Την έβαλα και έκανα καθαρή εγκατάσταση. Δεν επανέφερα από cloud για να έχω πλέον καθαρές ρυθμίσεις. Το έστησα και όλα καλά. Παραθετω δύο screen. Στο ένα φαίνεται η κατανάλωση (όλα καλά πλέον) και στο άλλο η miui (γιατί γράφει 9 στα μικρά γράμματα;).
Απο αύριο και οι παρατηρήσεις αν και νομίζω ότι όλο και καλυτερεύει το πράγμα!
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0