ολα καλα...περασα την 10 στο redmi note 5 ...για την ωρα κολαει λιγο αλλα οπως διαβασα θελει λιγο για να στρωσει..οκ. δεν εχω καταλαβει πως θα περνω ΟΤΑ update...θα εχρεται μαιλ με το λινκ...θα το κατεβαζω και μετα να μπαινω twrp να φλασαρω???
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Ο/H Trickle έγραψε:
MIUI_ART αν είχαμε και το μαγικό κουμπάκι για να βγάζουμε foto με κλειστό κινητό όπως στη miui9 θα ήταν όλα τελεία
-
-
-
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
.για την ωρα κολαει λιγο αλλα οπως διαβασα θελει λιγο για να στρωσει..οκ. δεν εχω καταλαβει πως θα περνω ΟΤΑ update...θα εχρεται μαιλ με το λινκ...θα το κατεβαζω και μετα να μπαινω twrp να φλασαρω???
Θα σου έρχεται ειδοποίηση απ'ευθείας στην συσκευή αυτόματα από την εφαρμογή αναβάθμισης- θα στην κατεβάζει στην συσκευή σου και θα την κάνει flash από το TWRP, η ίδια η εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω.
Το VIP mail θα το λαμβάνεις πάντα ώστε να υπάρχει σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με την εφαρμογή αναβάθμισης. -
-
-
Καλημέρα. Έκανα εχτές το update αλλά το 5χ5 δεν το βλέπω πουθενά...
-
Έτσι είμαι μετά από 13 ώρες χρήσης. Μάλλον έχει στρώσει ακόμα αλλά γενικά πάει καλά.
-
Όλα μέλι γάλα στο sagit. Αλλά υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα..
1. Όταν πατάω το home button από μια εφαρμογή, δεν πηγαίνει στον φάκελο που βρισκόταν η εφαρμογή και επιστρέφει στην αρχική οθόνη κάνοντας refresh.
2. Όποια εφαρμογή και να ανοίξω, αν πατήσω home button και προσπαθήσω να ξαναμπώ, κάνει refresh τα πάντα μέσα στην εφαρμογή και ξεκινάει από την αρχή. Το ίδιο και όταν κλειδώνω το κινητό... Στο ξεκλείδωμα τρώει refresh η εφαρμογή.
Όλα αυτά στην 8.6.26 arΩma
Δεν είχα τέτοιο θέμα με άλλες rom που είχα δοκιμάσει. Είχαν άλλα bug όμως. -
επανερχομαι με λιγες αποριες,πρωτον εκανα εγκατασταση την 26αρα ρομ αλλα δεν βρισκω εικονιδιο dolbyatmos,επισης παρολο που εβαλα την ρομ με ολες τις εφαρμογες δεν εχω ρουτ supersu,επισης οι συντομευσεις στην μπαρα ειδοποιησεων πως αλλαζουν σειρα?και τελος ενα ψιλολαγκαρισμα υπαρχει ακομη,ειδικα στα πληκτρα πλοηγησης κατω.τωρα κατεβαζω την 28.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0