[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
-
-
-
-
Ο/H almichael έγραψε:
Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε πάλι όλους τους διακόπτες.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έρχονται οι ηχητικές ειδοποιήσες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπον μάλλον είναι κάποιο θέμα από εσάς... Έχω στα χέρια μου δυο mix 2 το ένα 6/128 και το άλλο 8/128 στο 8αρο έρχονται κανονικά και στο 6αρι μουγκα στην στρούγκα... Είναι ακριβώς η ίδιες εφαρμογές και το ίδιο στήσιμο...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@Octaviastikos έχεις σχεδόν το ίδιο κινητό
στο οποίο στο ένα σου δουλεύουν και στο άλλο όχι και πρέπει το θέμα να είναι δικό μας που όπως είπαμε μας δούλεψαν οι ηχητικές ειδοποιήσεις μόλις απενεργοποιήσαμε και ξαναενεργοποιήσαμε όλα τα κουμπιά.
Μάλλον είναι θέμα της rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H diaselo έγραψε:
Πριν το factory reset κάνουμε ένα backup έτσι;
Στο Format Data όμως, αν χρειαστεί ποτέ να κάνεις, θα χαθεί και το backup που παίρνεις, και για αυτό σε αυτή την περίπτωση μόλις πάρουμε το backup, αντιγράφουμε όλο τον φάκελο του TWRP Recovery στο PC μας. -
Ο/H almichael έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
@Octaviastikos έχεις σχεδόν το ίδιο κινητό
στο οποίο στο ένα σου δουλεύουν και στο άλλο όχι και πρέπει το θέμα να είναι δικό μας που όπως είπαμε μας δούλεψαν οι ηχητικές ειδοποιήσεις μόλις απενεργοποιήσαμε και ξαναενεργοποιήσαμε όλα τα κουμπιά.
Μάλλον είναι θέμα της rom.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικα σε εμενα δεν δουλεψε αυτος ο τροπος.μπορεις να πεις τον τροπο σου μηπως δεν το εκανα καλα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0