Ίσως να είναι το καλύτερο, ετοίμασε τον υπολογιστή με drivers, αρχεία κτλ ώστε να περάσεις την κινέζικη fastboot rom...ία μικρή σημείωση, στο miflash καλύτερα να επιλέξεις το flash_all.bat και όχι flash_all_andlock.bat όπως λέει στην διαδικασία...αν όλα πάνε καλά, κλειδώνεις μετά τον bootloader
Ίσως να είναι το καλύτερο, ετοίμασε τον υπολογιστή με drivers, αρχεία κτλ ώστε να περάσεις την κινέζικη fastboot rom...ία μικρή σημείωση, στο miflash καλύτερα να επιλέξεις το flash_all.bat και όχι flash_all_andlock.bat όπως λέει στην διαδικασία...αν όλα πάνε καλά, κλειδώνεις μετά τον bootloader
δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα αν την εγκαταστήσω με flash_all.bat. ?
άκου λοιπόν επειδή την έπαθα χθές που υποτίθεται κατέβαζε την 10.
και μετά εγώ πάταγα reboot να κάνει update και έπαιρνα το error 7 στο twrp.
πολλές φορές προσπαθούσα να κάνω εγκατάσταση και το ίδιο έπαιρνα error 7.
δεν είναι αυτό το zip της rom. δεν έχω καταλάβει αυτό τι είναι ακριβώς δεν πρόλαβα να ψάξω. αν και νομίζω είναι το update της rom κανονικά.
για τη rom πάς στο system update και πατάς εσύ download update από τις 3 τελείες πάνω δεξιά και σου κατεβάζει τη rom κανονικά στα 1.2 gb
σβήσε λοιπόν αυτό το αρχείο 9.6.7 blockota κτλ και είσαι οκ. κάπου στο τέλος αν το διαβάσεις καλά καλά γράφει και ένα 10.0.2 κτλ
Το ίδιο πράγμα κάνουν αλλά το ένα κλειδώνει τον bootloader ενώ το άλλο όχι...θεωρητικά δεν πρέπει να κλειδώσει
@NasDriver για να σε πιάσω σε αυτό που λές δηλαδή δοκιμάζω με clean and lock και αν δεν την περναει δοκιμάζω με clean all bat, και αν περαστεί θα περαστει με ξεκλείδωτο bootloader . Σκοπος όμως δεν είναι να τον κλειδώσουμε? Εχτός αν θα τον κλειδώσουμε μετα