παιδιά καλησπέρα
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο και επί τη ευκαιρίας της αναμονής για ξεκλείδωμα η ποιότητα στη φωτογραφία στην china rom είναι καλύτερη ή δεν έχει διαφορά απο την global rom(αυτή έχω)?
Παιδια προσπαθώ να βάλω κάποια dark themes που βρήκα αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί θέμα από τρίτους. Διάβασα για αλλαγη region αλλά όταν πάω να το κάνω κρασαρει και με πετάει απ' τις ρυθμίσεις. MIUI GLOBAL 8.9.6 του φόρουμ φοράω. Τι παίζει?
καλησπερα στην παρεα εχουν περάσει 3 ήμερες έχουν μαζευτεί 16 confirm για το bug report στην καμερα αλλα κανενας developer δεν εχει εμφανηστει μαλλον χρειαζομαστε και αλλα confirm Ευχαριστώ πολύ για την στηρηξη παιδια
εδω σας ξανα βαζω το link για οποιον θελει να κανει confirm και δεν εχει κανει μπας και οι Κινέζοι φιλοτιμήθουν και βελτιωσουν την καμερα και να γινει ενα κινητο οπως οι αλλες ναυαρχιδες
ευχαριστω και παλι παιδια
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια γιατί κάτι έκανα λάθος στην προσπάθεια για root .
Αρχικά ξεκλείδωσα τον bootloader
Κατέβασα τα εξής: Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 , TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150 , xiaomi.eu_multi_MI8_V10.0.6.0.OEACNFH_v10-8.1, Magisk-v17.1.zip
Έβαλα την TWRP-3.2.3-0918-XIAOMI8-CN-wzsx150 μέσα από Powershell
Έπειτα αφού έκανε boot στην recovery πάτησα install για να βάλω το Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1 και το Magisk-v17.1.zip ,αφού ολοκληρώθηκε έκανα clear και reboot
Μπήκα πάλι στη recovery για να Βάλω την rom και αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση έκανα reboot και μπήκα σε bootloop.
Τώρα πρέπει να κάνω factory reset για να επανέλθει ; και ποια είναι η σωστή σειρά που πρέπει να ακολουθήσω για να αποφύγω το bl πάλι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων