Δεν νομίζω να το έχεις σε 10 μέρες.
1 το στέλνει μετά την 1.11
2 δεν είναι bangood, το στέλνει με eu priority άρα DHL που από την Γερμανία έρχεται με φορτηγό..... 20 μέρες
Οπότε περιμένω σε κανένα 10 ήμερο θα το έχω. Πήρα και μια flip cover της nillikin για να το προστατέψω . Τώρα όσο αφορά για κάτι bags της κάμερας είχα διαβάσει ότι η κινεζική rom και άλλη μία νομίζω developer που είχαν περάσει κάποιοι είχαν εκτοξεύσει τις επιδόσεις της κάμερας πολύ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει τρόπος να γίνει επαναφορά αντιγράφων ασφάλειας google με το σεταρισμα νέας rom όπως γίνεται στις AOSP οπού σου λέει ρύθμιση εκ νέου ή επαναφορά αντιγράφου; Θέλω να κάνω restore τα settings που είχα μέχρι και χθες που πήρα το backup άλλα δε βλέπω να γίνεται...
Υπάρχει τρόπος να γίνει επαναφορά αντιγράφων ασφάλειας google με το σεταρισμα νέας rom όπως γίνεται στις AOSP οπού σου λέει ρύθμιση εκ νέου ή επαναφορά αντιγράφου; Θέλω να κάνω restore τα settings που είχα μέχρι και χθες που πήρα το backup άλλα δε βλέπω να γίνεται...
Αν δεν βρείς κάτι σύντομο, πες μου να ψάξω κάπου στα βάθη του history μου μία μέθοδο να γίνει αυτό μέσω terminal απλά αν είσαι rooted.
Αν δεν βρείς κάτι σύντομο, πες μου να ψάξω κάπου στα βάθη του history μου μία μέθοδο να γίνει αυτό μέσω terminal απλά αν είσαι rooted.
Θα βοηθουσες πολύ αν το έβρισκες... Είναι rooted το κινητό αν είναι απαραίτητο!