Καλησπέρα, εγκατέστησα το magisk για να το rootarw . Εγιναν ολα κανονικα, και στην εφαρμογή της alpha δε μπορω να μπω (λογικο) αλλα οταν τσεκαρα αν ειναι οντως ρουτ απο την εφαρμογήroot checker μου δείχνει ότι δεν είμαι.
Τι μπορεί να φτάει?
Επίσης ο updater δεν λειτουργεί και αρκετες φορές μου πετάει μήνυμα οτι σταματησε να δουλεύει.
Είμαι με την τελευταία ελληνικη και τον κερνελ του milouk v1.8
Να την βάλεις την global beta rom αλλά μετά πίσω σε stable δεν θα πας. Ο λόγος είναι το ARB απαγορεύει πλέον το downgrade σε προηγούμενες εκδόσεις του MIUI
Καλησπερα παιδες !
Ειμαι με global stable 10.0.3 με unlocked bootloader apo banggood, και σκεφτομουν να μπω στην διαδικασια να κλειδωσω και να ξεκλειδωσω με το δικο μου account.
Αυτα που θελω να ρωτησω ειναι τα εξης:
Α) οι τελευταίες china dev ειναι καλο μεταφρασμενες στα αγγλικα η εχει και κινεζικα που και που?
Β) τα gapps πρεπει να περαστουν σαν apk. Παιζουν ολα καλα ( playstore etc) ή δημιουργειτε καποιο προβλημα επειδη δεν ειναι system app ?
Ευχαριστώ!
Ναι βρε, απλά για να σου πω για οθόνη, είναι λίγο ακριβές...
Ναι το ξέρω ότι είναι ακριβές.. Άστα να πάνε. Αυτό είναι το δίλημμα. Το Φτιάχνω η το παρατάω και πάω σε κάνα φτηνότερο αλλά καινούριο..? Είμαι και επαρχία, που να βρεις μάστορα της προκοπής..
@mula
1 από το μενού του magisk πας magisk hide και μετά επιλεγεις την εφαρμογή της alpha και δουλεύει κανονικά.
2 πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές με magisk και το είδος root του οπότε δείχνουν ότι δεν έχεις root. Αν έχεις έστω και μια εφαρμογή που έδωσες δικαιώματα τότε όλα καλά. Αν όχι ξανακάνε από τον magisk manager install το περιβάλλον για να δουλέψει.
3 Ο updater μάλλον δουλεύει οπότε θελει, όπως και στην eu δουλεύει οπότε θυμηθεί, αλλά δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά γιατι είμαι με eu όχι με την xtrv..
@mula
1 από το μενού του magisk πας magisk hide και μετά επιλεγεις την εφαρμογή της alpha και δουλεύει κανονικά.
2 πολλές εφαρμογές δεν είναι συμβατές με magisk και το είδος root του οπότε δείχνουν ότι δεν έχεις root. Αν έχεις έστω και μια εφαρμογή που έδωσες δικαιώματα τότε όλα καλά. Αν όχι ξανακάνε από τον magisk manager install το περιβάλλον για να δουλέψει.
3 Ο updater μάλλον δουλεύει οπότε θελει, όπως και στην eu δουλεύει οπότε θυμηθεί, αλλά δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά γιατι είμαι με eu όχι με την xtrv..
Ναι το ξέρω ότι είναι ακριβές.. Άστα να πάνε. Αυτό είναι το δίλημμα. Το Φτιάχνω η το παρατάω και πάω σε κάνα φτηνότερο αλλά καινούριο..? Είμαι και επαρχία, που να βρεις μάστορα της προκοπής..
Σαν τηλέφωνο, τα αξίζει τα λεφτά του...σε ποια περιοχή είσαι ? Από Κίνα η αγορά ?
Ευχαριστώ πολυ @spideman3 !
Εχω αλλη μια ερωτηση.
Βρίσκεται καποιος στην china dev 8.11.8 να επιβεβαιώσει αν λειτουργεί το mi cloud backup για τα apps?
Γιατι ειδα στο φορουμ της eu οτι δεν λειτουργεί εδω και 2 3 βδομάδες, και νομιζω οτι το προβλημα προερχεται απο την official dev και οχι απο τους modders της eu.