Για ελάτε για ελατεεεεεεε
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ twrp ή magisk!
Όσοι έχετε twrp (Install zip) ή magisk (modules και πατάτε το +) κάντε το εγκατάσταση και θα λειτουργεί και το ηχείο του ακουστικού σαν δεύτερο ηχείο για να το κάνει stereo. Στη xiaomi.eu 8.11.15 και στο youtube που δοκίμασα δουλεύει. Μην περιμένετε ένταση σαν του κάτω ηχείου βέβαια γιατί δε γίνεται τόσο δυνατά (θα χαλάσει απο τη δυνατή ένταση)
Είναι ρυθμισμένο να πάει οσο δυνατά το αντέχει.
Για ελάτε για ελατεεεεεεε
Όσοι αυστηρά έχετε twrp (Install zip) ή magisk (modules και πατάτε το +) κάντε το εγκατάσταση και θα λειτουργεί και το ηχείο του ακουστικού σαν δεύτερο ηχείο για να το κάνει stereo. Στη xiaomi.eu 8.11.15 και στο youtube που δοκίμασα δουλεύει. Μην περιμένετε ένταση σαν του κάτω ηχείου βέβαια γιατί δε γίνεται τόσο δυνατά (θα χαλάσει απο τη δυνατή ένταση)
Είναι ρυθμισμένο να πάει οσο δυνατά το αντέχει.
Μόνο για όσους έχουν root με magisk ή όσους έχουν twrp recovery δουλεύει αυτό μόνο ος έγραψα πάνω.
Εμένα λειτουργούν και τα δύο.
Με ποιά ρομ είσαι?
Το πάνω βέβαια λίγο ακούγεται μην περιμένετε θαύματα.
Μόνο για όσους έχουν root με magisk ή όσους έχουν twrp recovery δουλεύει αυτό μόνο ος έγραψα πάνω.
Εμένα λειτουργούν και τα δύο.
Με ποιά ρομ είσαι?
Το πάνω βέβαια λίγο ακούγεται μην περιμένετε θαύματα.
για δοκιμάστε και αυτό μπας και.
Εγώ σε Youtube vanced που έχω αλλά και στο viner και με xiaomi.eu 8.11.15 είμαι και με dolby εγκατεστημένο και δουλεύει.
Δε ξέρω τι γίνεται για κάντε και μια επανεκκίνηση. lr8jgl7b139f57h