Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Α οκ σε ευχαριστώ .οπότε τώρα αναμονή 15 μέρες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα και εγω σημερα το Mi 8 6/64 black global και φοραει πανω την 9.6.7.0 stable (OEAMIFD) και θελω να βαλω dev μεχρι να ερθει η ωρα του ξεκλειδωματος και περασματος της δικιας μας ROM. Αν βαλω την 8.9.7. global dev θα εχουμε κανενα θεμα με το antiroll? Για να παω μετα στην τελευταια dev? Ή να κανω την ενημερωση στην 10.0.3 stable που μου ηρθε μολις ανοιξα το κινητο? Και μετα να βαλω την τελευταια dev μεχρι να ξεκλειδωσω?
      Με το Mi note 3 δεν υπηρχαν τετοια θεματα.....ξεκλειδωμα σε 3 μερες και μετα τις δικες μας πανω, εδω καπου εχω ψιλομπερδευτει.....
      Μια βοηθεια οποιος εχει την καλοσυνη.....Ευχαριστω πολυ.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Εγώ είχα περάσει την 9.6.7 πάνω από την 10.0.3 χωρίς κάποιο θέμα.

Ο/H babis306 έγραψε:

Καλησπερα παιδια. Μολις παρελαβα και εγω σημερα το Mi 8 6/64 black global και φοραει πανω την 9.6.7.0 stable (OEAMIFD) και θελω να βαλω dev μεχρι να ερθει η ωρα του ξεκλειδωματος και περασματος της δικιας μας ROM. Αν βαλω την 8.9.7. global dev θα εχουμε κανενα θεμα με το antiroll? Για να παω μετα στην τελευταια dev? Ή να κανω την ενημερωση στην 10.0.3 stable που μου ηρθε μολις ανοιξα το κινητο? Και μετα να βαλω την τελευταια dev μεχρι να ξεκλειδωσω?
      Με το Mi note 3 δεν υπηρχαν τετοια θεματα.....ξεκλειδωμα σε 3 μερες και μετα τις δικες μας πανω, εδω καπου εχω ψιλομπερδευτει.....
      Μια βοηθεια οποιος εχει την καλοσυνη.....Ευχαριστω πολυ.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @sakism46 δεν θελω να το διακινδυνευσω, μπορει να μη σταθω τοσο τυχερος για πολλους λογους........
      Εμενα βασικα το ζορι μου ειναι επειδη εχω καλομαθει με τις dev δεν θελω ουτε να βλεπω τις stable. Αν κανω το update που λεει στην 10.0.3.0 θα μπορεσω να παω μετα στην τελευταια dev? αυτο ειναι που με καιει. Δεν με νοιαζει αν ειναι 8.1 ή 9 η εκδοση του android......αλλα επειδη η τελευταια dev σιγουρα ειναι 9 εκει ειναι το ζορι μου.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:

@babis306 μετά την αλλαγή πήρε κατευθείαν αναβάθμιση σε 8.11.15.
      Απλά χάνεις τα δεδομένα σου να ξέρεις να πάρεις buckup.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνε update πρώτα και μετά πήγαινε στην dev δεν θα έχεις πρόβλημα anti rollback γιατί οι dev είναι πιο μπροστά από τις stable η θα έχει ίδιο anti η μεγαλύτερο
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Αυτο το ξερω οτι ειναι παντα μπροστα απο τις stable οι dev απλα επειδη ειδα οτι σε καποιους δεν τους αφησε να βαλουν την τελευταια dev επειδη ειναι διαφορετικη εκδοση android (8.1 με 9) για αυτο το πραγμα λεω. Θα με αφησει απο την 10.0.3.0 na pav se δεω ή θα μου πει ειναι διαφορετικη εκδοση......παπαλα!!!!
    • Διαφήμιση
    • Οσον αφορα το backup δεν εχω τιποτα μεσα, εχεις 5-6 ωρες που το πηρα στα χερια μου......
      Δεν εχω κανει ακομα την μεταφορα απο το mi note 3 μου και επειδη θα το δωσω αυτες τις μερες θελω να ξερω τι θα κανω.

Υπάρχει αυτό να μην σε αφήνει όταν πας σε άλλη έκδοση. Άρα πρέπει να βρεις dev με ίδιο Android και να έχει ίδιο η μεγαλύτερο anti αυτήν που έχεις τι anti roolback έχει

Γιώργο ακόμα και αν έχει ίδια έκδοση Android

• Διαφήμιση
    • Οποτε παιδια αφου ηδη αρχισαν να μετρανε αντιστροφα οι ωρες για το ξεκλειδωμα θα κανω την αναβαθμιση και μετα θα περασω την τελευταια δικια μας για να μην εχω θεματα......
      Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τον χρονο που διαθεσατε.