@kyrgeo1978
Αδερφέ μου και ένα τελευταίο σε τι rom είσαι και τι συσκευή?? Global ή Cn?? Γιατί κατά το παρελθόν είχα προσπαθήσει στην Κινεζική και δεν είχα βγάλει άκρη...
Επίσης να ενημερώσω ότι όποιος ενεργοποιήσει WiFi calling μετά δεν μπορεί να κάνει προώθηση κλήσεων όταν είναι κλειστό κλπ... Όταν πήγαινα να το ενεργοποιήσω μου έβγαζε συνεχώς error 'απρόσμενη απάντηση δικτύου'... Μετά από 5 κλήσεις στην εξυπηρέτηση χωρίς να βγάζουν άκρη (μου έλεγαν συνεχώς ότι το τεχνικό τμήμα έλεγξε τη γραμμή και όλα είναι καλά) η 6η τηλεφωνητρια κατάλαβε ότι ευθύνεται το WiFi call και μόλις το απενεργοποιησε μπορούσα να κάνω προώθηση κανονικά.
@viktorashellas η ρομ που έχω αυτή τη στιγμή είναι η XTRV dev 8.11.23 (της κοινότητας μας). Επίσης έχω περάσει τον κέρνελ Sphinx 1.9 του Milouk. Έχω την china version συσκευή. Όταν το είχα παραγγείλει δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα η global version.
Περιμένω να μου δώσει το ok η xiaomi να το ξεκλειδώσω, έχω ακόμα 220 ώρες. Δεν ξέρω ομως πια rom να βάλω όταν το ξεκλειδωσω έχω μπερδευτεί διαβάζοντας όλες τις σελίδες του νηματος. Για βοηθήστε ρε παιδιά . Βασικα εγώ θέλω να έχει καλή αυτονομία η μπαταρία της συσκευής ,θέλω την βελτίωση της φωτογραφικής όπως το mi mix 3 στην νυχτερινή λήψη + να δουλεύει στην μπροστινή κάμερα το φλας της οθόνης σε βραδυνές λήψεις, και αν γίνεται να κάνω τις αναβαθμίσεις από τον updater την εφαρμογή του κινητού. Πείτε καμιά γνώμη .!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατέβασε από εδώ την global beta rom 8.9.20 θα την βρεις ποιο πίσω είναι Oreo 8.1
και μέσω της εφαρμογής θα την κάνεις. Υπόψιν αν περάσεις σε beta rom δεν μπορείς να γυρίσεις σε stable.
Και εδώ διάβασε τις διαφορές beta και stsble Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!