Έβαλα κ εγώ σήμερα την τελευταία xtrv μετά από ξεκλείδωμα, twrp, sphinx, κλπ.
Όλα δείχνουν καλώς αν κ δεν βλέπω καμία διαφορά σε ταχύτητα ή ram από την global oreo που φορούσα.
Λογικά θα έχω καλύτερη μπαταρία αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.
Στο power menu δεν μου εμφανίζει τις επιπλέον επιλογές για recovery & bootloader.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα εμφανίσει;
Έχω ήδη δοκιμάσει από τις επιλογές για προγραμματιστές αλλά τίποτα.
Follow the instructions:
1. On the screen of selecting WiFi network, select your network. Get connected.
2. Then hit "modify", and hit "change password" field.
3. Tap "show password" button, then type your phone number (or any other one).
4. Long tap and hit "call". A caller app is loaded.
5. Hit Save contact.
6. Tap the contact, then hit "share".
7. Choose Gmail app (note: adding Gmail account won't work from there, tried that).
8. Choose "Exchange". Type your email address (or any other one).
9. On the next screen (password selection), hit "select" to choose a certificate.
10. At this moment a device locking screen will be brought up. Change the lock to a PIN number.
!!!Voila!!!
11. Then go back to the beginning of the phone setup process and add Google account with no extra questions.
Έβαλα κ εγώ σήμερα την τελευταία xtrv μετά από ξεκλείδωμα, twrp, sphinx, κλπ.
Όλα δείχνουν καλώς αν κ δεν βλέπω καμία διαφορά σε ταχύτητα ή ram από την global oreo που φορούσα.
Λογικά θα έχω καλύτερη μπαταρία αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.
Στο power menu δεν μου εμφανίζει τις επιπλέον επιλογές για recovery & bootloader.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα εμφανίσει;
Έχω ήδη δοκιμάσει από τις επιλογές για προγραμματιστές αλλά τίποτα.
χειρότερη μπαταρία.
Power menu.
Developer options
Extended power menu.
παιδια παρατηρησα το παρων bug ειχα on display και τελειωσε η μπαταρια εκλεισε εντελος το κινητο 10.1.2 global stable οταν το εβαλα να φορτιζει ανοιγε ασπρη οθονη και οταν πατουσα να ανοιξω την οθονη ανοιγε πολυ χαμηλα και εσβηνε και συνεχεια το ιδιο ειναι καποιο bug ? εκλεισα το always on display εκανα ενα ρεσταρτ και εστροσε
παιδια παρατηρησα το παρων bug ειχα on display και τελειωσε η μπαταρια εκλεισε εντελος το κινητο 10.1.2 global stable οταν το εβαλα να φορτιζει ανοιγε ασπρη οθονη και οταν πατουσα να ανοιξω την οθονη ανοιγε πολυ χαμηλα και εσβηνε και συνεχεια το ιδιο ειναι καποιο bug ? εκλεισα το always on display εκανα ενα ρεσταρτ και εστροσε