Επειδη σε 25 ωρες ξεκλειδωνω κι εγω επιτελους, κι επειδη κατεβαζω ηδη την Xtrv 9.1.24, μπορει να μου πει καποιος τι κανω μετα το ξεκλειδωμα;
Πρεπει λογικα να βαλω TWRP αλλα πως;
Μετα φλασαρω την ρομ με τον παραδοσιακο τροπο των αντροιντ κινητων;
Επειδη σε 25 ωρες ξεκλειδωνω κι εγω επιτελους, κι επειδη κατεβαζω ηδη την Xtrv 9.1.24, μπορει να μου πει καποιος τι κανω μετα το ξεκλειδωμα;
Πρεπει λογικα να βαλω TWRP αλλα πως;
Μετα φλασαρω την ρομ με τον παραδοσιακο τροπο των αντροιντ κινητων;
Τι έπαθα εγώ
Είχα πέρασει twrp, ήμουν σε recovery mode, αλλά ο ΗΥ δεν έβλεπε το κινητό.
Δεδομένου ότι με format data, σβήνουν όλα από το κινητό, φυσικά δεν μπορούσα να περάσω την Ρομ στο κινητό, και αν έκανα reboot system, το πιο πιθανό, θα κολλούσε (?) το κινητό.
Έτσι, σύνδεσα ένα καλώδιο OTG, και από 5 φλασάκια, ένα το είδε το κινητό, οπότε πέρασα την Ρομ στο φλασάκι, και έκανα την εγκατάσταση της custom rom, και έτσι περνούσα όλες τις recovery rom (.zip), και μετά από καιρό το φλασαρα global stable..
Δεν χρειάζονται υποδείξεις από κανένα. Σας παρακαλώ όλους θερμά η συζήτηση να διεξάγεται σε κόσμιους τόνους όπως γίνεται μια χαρά μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για οτιδήποτε άλλο, δεν έχει κανένας να χωρίσει κάτι με οποιονδήποτε άλλο και αν υπάρξει λόγος επέμβασης δικής μας να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει άμεσα και αποτελεσματικά.
Τι έπαθα εγώ
Είχα πέρασει twrp, ήμουν σε recovery mode, αλλά ο ΗΥ δεν έβλεπε το κινητό.
Δεδομένου ότι με format data, σβήνουν όλα από το κινητό, φυσικά δεν μπορούσα να περάσω την Ρομ στο κινητό, και αν έκανα reboot system, το πιο πιθανό, θα κολλούσε (?) το κινητό.
Έτσι, σύνδεσα ένα καλώδιο OTG, και από 5 φλασάκια, ένα το είδε το κινητό, οπότε πέρασα την Ρομ στο φλασάκι, και έκανα την εγκατάσταση της custom rom, και έτσι περνούσα όλες τις recovery rom (.zip), και μετά από καιρό το φλασαρα global stable..
δε χρειαζεται τιποτα απ'ολα αυτα.
Αμα δε βλεπει την εσωτερικη μνημη κανε wipe internal storage
και καπακι reboot recovery