Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Ο/H SoNik+ έγραψε:

Deadcpu Παντως στην δικιά μας rom - china rom δεν βγαίνει η μπαρα ετσι!

komatoza Σιγουρεψου οτι ειναι off αυτο ετσι

Παιδιά αυτό το expand top notifications τι είναι τι κάνει??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού και είναι λογικό γιατί χρειάζεται εξιδηκευση και συνεχής βελτίωση αλλά τι να γίνει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα όταν οι τιμές των κινητών της είναι τόσο χαμηλές συμβιβαζεσαι αλλιώς πας σε άλλη εταιρεία εάν δεν νιώθεις ότι σε καλύπτει γενικός.σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει περάσει από τα στάδια ανάπτυξης και δοκιμής
      Η xiaomi είναι νέα μπροστά του έχει ακόμα να μάθει πολλα και να βγάλει πολλές βελτιώσεις καλός η κακός τα τηλέφωνα μας ειναι αναπτυσσόμενα και όχι ολοκληρωμένα σε θέμα hardware και software γενικός δραστικά μέτρα δεν είδα να παίρνει.ουτε με το mi9 ούτε με τα mi mix εφαρμόζει την ίδια συνταγή απλά κάποια στιγμή εάν θα θέλει να γίνει ανταγωνιστική και να κυνηγήσει το όνειρο της να φτάσει την Huawei σε πωλήσεις και να την ξεπεράσει θα πρέπει να βγάλει τηλέφωνο πλήρες και να μην έχει το παραμικρό ελαττώματα ή έλλειψη μόνο έτσι βέβαια δεν της καίγεται καρφί γιατί κέρδος βγάζει με τόσα φθηνά xiaomi εγώ πάντως εάν δεν δω κάτι φοβερό καινοτόμο και πάνω από πλήρες smartphone ή τουλάχιστον βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενες γενιές ουσιαστική τότε και μόνο τότε θα ξανά αγοράσω Xiaomi αλλιώς παραμένω για την ώρα με το mi8 αλλά επόμενο τηλέφωνο έτσι πως τα βλέπω τα πράγματα η Χρονιά εκτός από το s10 plus που είναι το τοπ για φέτος δεν θα πήγαινα

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      @papaflessas :)
    • Ο/H papaflessas έγραψε:

Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού και είναι λογικό γιατί χρειάζεται εξιδηκευση και συνεχής βελτίωση αλλά τι να γίνει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα όταν οι τιμές των κινητών της είναι τόσο χαμηλές συμβιβαζεσαι αλλιώς πας σε άλλη εταιρεία εάν δεν νιώθεις ότι σε καλύπτει γενικός.σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει περάσει από τα στάδια ανάπτυξης και δοκιμής
      Η xiaomi είναι νέα μπροστά του έχει ακόμα να μάθει πολλα και να βγάλει πολλές βελτιώσεις καλός η κακός τα τηλέφωνα μας ειναι αναπτυσσόμενα και όχι ολοκληρωμένα σε θέμα hardware και software γενικός δραστικά μέτρα δεν είδα να παίρνει.ουτε με το mi9 ούτε με τα mi mix εφαρμόζει την ίδια συνταγή απλά κάποια στιγμή εάν θα θέλει να γίνει ανταγωνιστική και να κυνηγήσει το όνειρο της να φτάσει την Huawei σε πωλήσεις και να την ξεπεράσει θα πρέπει να βγάλει τηλέφωνο πλήρες και να μην έχει το παραμικρό ελαττώματα ή έλλειψη μόνο έτσι βέβαια δεν της καίγεται καρφί γιατί κέρδος βγάζει με τόσα φθηνά xiaomi εγώ πάντως εάν δεν δω κάτι φοβερό καινοτόμο και πάνω από πλήρες smartphone ή τουλάχιστον βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενες γενιές ουσιαστική τότε και μόνο τότε θα ξανά αγοράσω Xiaomi αλλιώς παραμένω για την ώρα με το mi8 αλλά επόμενο τηλέφωνο έτσι πως τα βλέπω τα πράγματα η Χρονιά εκτός από το s10 plus που είναι το τοπ για φέτος δεν θα πήγαινα

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μόνο εγώ βλέπω τα OnePlus ένα σκαλί πάνω και με λογικές τιμές?(λιιιγο τσιμπημένες σε σχέση με Xiaomi)
      Καλό hardware,καλό software,σχετικά γρήγορες ενημερώσεις και χωρίς τα "θεματάκια" του Mi 8
      [Widevine L1,4G+ στην ελλάδα (δηλαδή σωστό carrier aggregation),working GPS]
    • Διαφήμιση
    • Ο/H papaflessas έγραψε:

Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού .........

Ο/H Deadcpu έγραψε:

Μόνο εγώ βλέπω τα OnePlus ένα σκαλί πάνω και με λογικές τιμές?(λιιιγο τσιμπημένες σε σχέση με Xiaomi)Καλό hardware,καλό software,σχετικά γρήγορες ενημερώσεις και χωρίς τα "θεματάκια" του Mi 8
      [Widevine L1,4G+ στην ελλάδα (δηλαδή σωστό carrier aggregation),working GPS]
      Θα συμφωνήσω εν μέρη και με τους δυο σας.
      Τα υπέρ και τα κατά της xiaomi για εμένα.

ΥΠΕΡ

1.πολλές συσκευές με καλό hardware και με καλές τιμές για όλα τα πορτοφόλια ανάλογα τί θέλει ο κάθε ένας.
      2.σχετικα γρήγορες ενημερώσεις.

ΚΑΤΑ

1. Άθλιο support forum(μιλάω για το official)
      2. Τρεισάθλιο development της rom.εν έτη 2019 βασίζονται στο feedback του κάθε ένα για να φτιάξουν τα προβλήματα της rom.
      3.βιαστικα implementation χαρακτηριστικών χωρίς τεστάρισμα από πλευράς τους μόνο και μόνο για να τα βγάλουν και να λένε ότι το εχουν.

Widevine L1,4G+ στην ελλάδα (δηλαδή σωστό carrier aggregation),working GPS

Όσο αναφορά αυτά το widevine δεν το έχουν γιατί πρέπει να πληρώσουν και δεν θέλουν,
      Για το 4g έχεις απόλυτο δίκιο είναι τραγικοί, για το GPS εγώ είμαι γενικώς ευχαριστημένος δουλεύει γρήγορα αλλά με ψιλοθεματακια.

Όλα είναι θέμα software.Το hardware υπάρχει και είναι πλήρες.
    • καλα μην περνεις και ορκο οτι το hardware ειναι καλο
      το μονο καλο που εχει ειναι ο επεξεργαστης
      ολα τα αλλα οθονη ειδικα στο mi8 παρότι ειναι super amoled αλλα κακης ποιοτητας ααπο μια κινεζικη εταιρία και το καταλαβαίνει αυτο οταν βαλεις χαμηλο φωτισμο οθονης και προσπαθεις να δεις κατι με μαυρο φοντο είτε βίντεο είτε φωτογραφία
      ο αισθητηρας της καμερας ειναι πολυ καλος αλλα το ois ειναι μετριο
      ηχειο δυνατο αλλα δεν εχει αναμενόμενη ποιότητα που περιμενης
      μικρόφωνα σε σχεση με το παρελθόν στην καταγραφή βιντεο ναι μεν δεν κανουν παράσιτα σε έντονο ηχο αλλα τα βλεπω οτι η ποιοτηα καταγραφης δεν ειναι τοσο καλη οσο θα επρεπε για ενα τηλεφωνο 2018 οταν οι αλλες εταιριες τα εχουν ξεπεραδει αυτα απο το 2015
      τα κουμπάκια του volume και του power δεν εχουν καλο feedback και δεν ειναι σταθερά σαν τον ανταγωνισμό αλλα τρεμοπαίζουν
      καθολου διαφοροποίηση
      ένταξη το αλουμίνιο ειναι απο το ποιο ισχυρό που έχει χρησιμοποιηθεί
      γενικός στα 300 ευρω απο κινα ειναι πολύ κάλο για τα λεφτά του αλλα ενας που το παίρνει συμβιβάζεται όπως εγώ είχα s7 πήγα στο mi8 ξέροντας τα αρνητικά του και ανακαλύπτοντας και αλλα κατα την χρήση σε σχεση με τον ανταγωνισμό και φυσικά και λογο τιμης ένταξη εμενα με ικανοποιεί που έχει 845 , καλη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με το σ7 καλη καμερα καλύτερη απο του σ7 , και φυσικά ενα ωραιο ui και ενα ωραιο desin γιαυτους τους λόγους με εκαναν να το αγοράσω
      @papaflessas :)
    • Κάνω τα βήματα για ξεκλείδωμα bootloader καί μου βγάζει αυτό.
      Έχω το account μουυ κανονικά και κάνουν όλα sync.
      Έχουμε κάποια λύση?
      Images
      • Screenshot_2019-02-28-15-22-57-020_com.android.settings.png

352,03 kB, 1.080×2.248, viewed 98 times
    • Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές , mi unlock status
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές , mi unlock status
      Εκεί ακριβώς είμαι και όταν το πατάω μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Για τα λεφτά του το κινητό είναι άψογο όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής αλλα το miui είναι για κλάματα..
      Πολυ ηλιθια παιδικά bugs που δεν λένε να διορθώσουν με τπτ....
      Οπως είπε ο φίλος παραπάνω απαράδεκτο εν έτη 2019..

Εγώ όπως είπα ξαναπέρασα havocos.

Έχει μια βδομάδα που την δουλεύω.

Άλλο τηλέφωνο ρε παιδιά από εμπειρία χρήσης.

Τρομερη παραμετροποίηση, παρά πολλές ρυθμίσεις, απίστευτη ταχύτητα και σταθερότητα Θαρρεις είναι μαμά στοκ Ρομ.

Μπαταρία λίγο καλύτερη από miui.

Η gcam δουλεύει άψογα όπως και η ported κάμερα του miui η οποία ακόμη έχει και 4k 30fps μαζί με eis και το βίντεο είναι τόσο σταθερό Θαρρεις το τραβάς με gimbal.

Πάρτε ένα δείγμα από τις ρυθμίσεις κτλ.

Επίσης έχω περάσω adway που κόβει τα πάντα από διαφημίσεις της μέσω system host.

Viper4android για καταπληκτικό ήχο μέσω ακουστικών. Καταπληκτικο ήχο.

Ειδοποίησεις που φενονται συνέχεια πάνω αριστερά. Το

Smartclock που φενεται κάθε 45 δεύτερα.

Always on display που διχνει τα πάντα και είναι και παραμετροποίησιμη και πολλά πολλά άλλα.

Έχει μερικά χαζα bugs όπως χαμηλή φωτεινότητα στην aod αλλά αυτά είναι πταίσματα μπροστά στο miui.
      Την συστήνω ανεπιφύλακτα

The power of the Mi 8 be with you
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • προτείνεις μια ρομ που ο default kernel είναι οτι χειρότερο και με overclock στα hz της οθόνης, μάλιστα.
    • Έχω μιλήσει με τον developer που φτιάχνει το exteme kernel και ειναι απόλυτος ασφαλές τα 70hz.
      Τα οριζόντια hz είναι είπε 100+ οπότε τα +10hz στον κατακόρυφο ρυθμό δεν κάνουν καθόλου μα καθόλου ζημιά.
      Το συμπέρασμα το ότι είναι ότι χειρότερο ο συγκεκριμένος kernel από που το έβγαλες?
      Οποίος δεν θέλει μπορει να βάλει το sphinx Kerner η τον simple kernel.
      Απλα τα πράματα :)

The power of the Mi 8 be with you
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • στο λέω επειδή ο συγκεκριμένος developer το μεγαλύτερο μέρος του κώδικα εχει γίνει kanged απο άλλους και δεύτερον το github τον είχε κατεβάσει όπως και το σιτε του γιατί ήταν μεσα στις παραπλανητικες διαφήμισεις.τωρα αν εσύ τον εμπιστεύεσαι καλώς, απλά ενημερώνω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι