Παιδιά αυτό το expand top notifications τι είναι τι κάνει??Ο/H SoNik+ έγραψε:
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠαιδιά αυτό το expand top notifications τι είναι τι κάνει??Ο/H SoNik+ έγραψε:
Μόνο εγώ βλέπω τα OnePlus ένα σκαλί πάνω και με λογικές τιμές?(λιιιγο τσιμπημένες σε σχέση με Xiaomi)Ο/H papaflessas έγραψε:
Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού και είναι λογικό γιατί χρειάζεται εξιδηκευση και συνεχής βελτίωση αλλά τι να γίνει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα όταν οι τιμές των κινητών της είναι τόσο χαμηλές συμβιβαζεσαι αλλιώς πας σε άλλη εταιρεία εάν δεν νιώθεις ότι σε καλύπτει γενικός.σε σχέση με τον ανταγωνισμό που έχει περάσει από τα στάδια ανάπτυξης και δοκιμής
Η xiaomi είναι νέα μπροστά του έχει ακόμα να μάθει πολλα και να βγάλει πολλές βελτιώσεις καλός η κακός τα τηλέφωνα μας ειναι αναπτυσσόμενα και όχι ολοκληρωμένα σε θέμα hardware και software γενικός δραστικά μέτρα δεν είδα να παίρνει.ουτε με το mi9 ούτε με τα mi mix εφαρμόζει την ίδια συνταγή απλά κάποια στιγμή εάν θα θέλει να γίνει ανταγωνιστική και να κυνηγήσει το όνειρο της να φτάσει την Huawei σε πωλήσεις και να την ξεπεράσει θα πρέπει να βγάλει τηλέφωνο πλήρες και να μην έχει το παραμικρό ελαττώματα ή έλλειψη μόνο έτσι βέβαια δεν της καίγεται καρφί γιατί κέρδος βγάζει με τόσα φθηνά xiaomi εγώ πάντως εάν δεν δω κάτι φοβερό καινοτόμο και πάνω από πλήρες smartphone ή τουλάχιστον βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενες γενιές ουσιαστική τότε και μόνο τότε θα ξανά αγοράσω Xiaomi αλλιώς παραμένω για την ώρα με το mi8 αλλά επόμενο τηλέφωνο έτσι πως τα βλέπω τα πράγματα η Χρονιά εκτός από το s10 plus που είναι το τοπ για φέτος δεν θα πήγαινα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H papaflessas έγραψε:
Θα συμφωνήσω γενικός η xiaomi έχει ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας σε θέματα δυνατοτήτων λειτουργικού εφαρμογών της παντού .........
Θα συμφωνήσω εν μέρη και με τους δυο σας.Ο/H Deadcpu έγραψε:
Μόνο εγώ βλέπω τα OnePlus ένα σκαλί πάνω και με λογικές τιμές?(λιιιγο τσιμπημένες σε σχέση με Xiaomi)Καλό hardware,καλό software,σχετικά γρήγορες ενημερώσεις και χωρίς τα "θεματάκια" του Mi 8
[Widevine L1,4G+ στην ελλάδα (δηλαδή σωστό carrier aggregation),working GPS]
Εκεί ακριβώς είμαι και όταν το πατάω μου βγάζει αυτό το μήνυμα.Ο/H demakhs έγραψε:
Πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές , mi unlock status