Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τώρα που ξεκλειδωσα θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις η γενικα με την ασφάλεια του κινητού? Έχω την global dev 9.3.14

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!)
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Διαφήμιση
    • Ο/H shinig έγραψε:

Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!)
      Είχα κι εγω φουλ γυαλι (με μαυρα περιθωρια) και η spigen rugged armor μου το ξεκόλλαγε.
      Ήθελα να κρατήσω τη spigen οπότε έπρεπε να αλλάξω γυαλί.
      Πήρα της nillkin το amazing H+ PRO και απο τότε εχω ησυχάσει.
    • Ο/H Deadcpu έγραψε:

Ο/H shinig έγραψε:

Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!)
      Είχα κι εγω φουλ γυαλι (με μαυρα περιθωρια) και η spigen rugged armor μου το ξεκόλλαγε.Ήθελα να κρατήσω τη spigen οπότε έπρεπε να αλλάξω γυαλί.
      Πήρα της nillkin το amazing H+ PRO και απο τότε εχω ησυχάσει.
      Άρα ούτε το γυαλι της Spigen ουτε το nillkin το cp+ με Spigen armor κρίμα!!
    • Ο/H shinig έγραψε:

καλημερα φιλε μου εγω φοραω spigen γυαλι ειναι πολυ ποιοτικό επίσης αφήνει γυρο γυρο ενα περιθωριο ακάλυπτο και μάλλον θα προβώ σε αγορά θήκης spigen νομίζω οτι κάνει και ταιριάζει εάν περιμένεις δυο μερούλες θα σου πω με σιγουριά
      @papaflessas :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H papaflessas έγραψε:

Ο/H shinig έγραψε:

καλημερα φιλε μου εγω φοραω spigen γυαλι ειναι πολυ ποιοτικό επίσης αφήνει γυρο γυρο ενα περιθωριο ακάλυπτο και μάλλον θα προβώ σε αγορά θήκης spigen νομίζω οτι κάνει και ταιριάζει εάν περιμένεις δυο μερούλες θα σου πω με σιγουριά

Ωραία!!!Θες μηπως να σου στείλω εσωτερικές διαστάσεις απο την spigen θηκη για να μην το πάρεις τζάμπα το γυαλί?αλλα κατα το απόγευμα θα μπορέσω επίσης αν θες και μένεις Αθήνα μπορω να σου πω το μαγαζί που την πήρα και ειναι πολύ καλή η τιμή της (δεν ξερω αν επιτρέπεται δημόσια να το κανω εδώ)σε προσωπικό μύνημα!
    • Ο/H shinig έγραψε:

Ωραία!!!Θες μηπως να σου στείλω εσωτερικές διαστάσεις απο την spigen θηκη για να μην το πάρεις τζάμπα το γυαλί?αλλα κατα το απόγευμα θα μπορέσω επίσης αν θες και μένεις Αθήνα μπορω να σου πω το μαγαζί που την πήρα και ειναι πολύ καλή η τιμή της (δεν ξερω αν επιτρέπεται δημόσια να το κανω εδώ)σε προσωπικό μύνημα
      τζαμακι το εχω ετσι και αλλιως στο κινητο μου θηκη εκανα παραγγελια spigen γιατι προχθές έκανα το κινητό φρισπι και έπεσε με την οθόνη σε πλακάκια από το ύψος που βρισκονται οι τσεπες στο παντελονι ευτυχώς είχα το tempered glass και δεν έγινε καμια ζημια ουτε στο τζαμακι απλα η θηκη που εχω δεν προστατεύει το γυρο γυρο που δεν προστατευει το τζαμακι και για αυτο την αγορασα λογικα θα κάνει γιατι το τζαμακι της spigen αφήνει αρκετό χώρο στην οθονη παρότι είναι full face σε ευχαριστω παντως λογικα σε δυο μερούλες που θα την εχω στα χερια μου θα σου πω την εχω παραγγείλει είδει
      @papaflessas :)
    • Χαιρετώ. Σάββατο ήρθε ένας φορτιστής αυτοκινήτου 24w. Βάζω να φορτίσω το dipper και το perseus αλλά και τα δύο γράφουν απλά φόρτιση και όχι γρήγορη. Δεν κάνει αυτός ο φορτιστής για fast charge; Πρέπει να αναζητήσω κάτι άλλο;
    • Ποιον ακριβως πηρες??? Γραφει 5V 2A? Τα εβαλες κ τα δυο μαζι? Ισως να μην τα σηκωνει ταυτόχρονα.
      Mi 11 pro
    • Διαφήμιση
    • Γράφει 24w και έχει δύο θύρες usb που γίνονται 2χ2.4a. Εννοείται ότι τα δοκίμασα ένα τη κάθε φορά.
      Belkin-F8M930BTBLK.html