Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Με το dc dimming λοιπον, ρυθμιζεται η φωτεινοτητα ριχνοντας το voltage της οθονης, σωστα?
Αν τα λεω καλα, αυτο θα σημαινει και καλυτερη καταναλωση. -
Το παρατηρώ εδώ και μέρες από τότε που πέρασα 10.3.2 , το πρόβλημα που είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό που το κινητό ξυπνάει η οθόνη κάθε τρεις και λίγο χωρίς κάποιο λόγο ( ειδοποίηση, μύνημα,κλήση), συνεχίζει να υπάρχει. Δεν ξέρω αν έχει κάποιος παρόμοιο θέμα με μένα η όντως είναι κάποιο bag που συνεχίζει να υπάρχει και με την νέα stable.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά έκανα αλλαγή μπαταρίας. Καμία συγκεκριμένη ενέργεια που πρέπει να κάνω μετά την αλλαγή ή συνεχίζω κανονικά τις φορτίσεις όπως πριν?
-
Ο/H pados1002 έγραψε:
Παιδιά έκανα αλλαγή μπαταρίας. Καμία συγκεκριμένη ενέργεια που πρέπει να κάνω μετά την αλλαγή ή συνεχίζω κανονικά τις φορτίσεις όπως πριν?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas -
Ο/H papaflessas έγραψε:
Καλημέρα φίλε μου ο σωστός τρόπος φόρτισης είναι το βάζεις στο φορτιστή στο περίπου από 20%-30% έως να φορτίσει πλήρως 100% (σημείωση δεν πειράζει εάν έχει ας πούμε 40% η μπαταρία μπορεί να το βάλεις να φορτίσει και τότε ίσα ίσα μικρότερος κύκλο φόρτισης.) Όταν φτάσει 100% το αφήνεις στον φορτιστή κανένα 10λεπτο 15λεπτο ακόμα και μετά το βγάζεις από τον φορτιστή ποτέ δεν το αφήνεις όλη την νύχτα πάνω στον φορτιστή επίσης κατά την διάρκεια της φόρτισης καλό είναι να μην το χρησημοπειησεις γιατί έτσι αυξάνεις την θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής και έχει ως αποτέλεσμα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα την ποιο γρήγορη πτώση απόδοσης μπαταρίας αυτά τα λίγα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα το φορτιζεις απο 30% εως 80%. Μια φορα το μήνα θα κάνεις reset battery stats. Μην το αφήνεις να πευτει κατω απο 30% και μην το αφήνεις να πηγαίνει 100% ποσο μαλλον να το αφήνεις ολο το βράδυ. Ψαξτο κιόλας αυτό που σου λεω υπάρχουν αναλύσεις στο ίντερνετ για πιο λογο αυτη είναι η καλύτερη μέθοδοςJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Ο/H pados1002 έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτά λίγο πολύ τα ξερω... Αυτό που εννοώ είναι αν χρειάζεται να κάνω κάτι για batterstats και το calibration ή αν είναι όντως μουφα το να σβήνεις stats κτλ?
για το τελος ειχες θεμα με την μπαταρια του mi8 ποσο καιρο το εχεις και τι σου παρουσίασε εάν επιτρέπετε ?@papaflessas -
Ε δεν ειναι και αργος φορτιστης στα 2Α.
Διορθωστε με αν κανω λαθος. -
Ο συνδιασμός ampere και volt είναι σημαντικός, τα watt. Και 10 watt δεν είναι πολλά σήμερα. Κατά τη γνώμη μου καλά τα λεει.
Χαρείτε τα κινητά σας! Και αν χαλάσουν θα πάρετε άλλα. Ούτως ή άλλως θα πάρετε άλλο σε κάνα χρόνο. -
@papaflessas το κινητό το έχω από πέρυσι αρχές Ιουλίου.... Κατευθείαν μπήκε XTRV και γενικά σκάλισμα... Παίζω κατά καιρούς με τον Kernel του @milouk άλλα έχω δει ότι παρόλη την απόδοση είχε παραπάνω drain και το χω σε stock τώρα της XTRV... Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες 2 βδομάδες εντόπισα πολύ drain και κατά τη γρήγορη φόρτιση δεν έβλεπα πάνω από 1,5-1,7 Α όταν μέχρι που ξεκίνησε το θέμα αυτό έβλεπα 3-3,1 τουλάχιστον μέχρι το 60% της φόρτισης και μετά λογική πτώση.... Δεν ξέρω αν έχει φάει σκάλωμα και χρειάζεται κάποιο clean install άλλα δεν έχω όρεξη να ξαναστήνω απ την αρχή...
-
Ο/H james. έγραψε:
Ε δεν ειναι και αργος φορτιστης στα 2Α.
Διορθωστε με αν κανω λαθος.
@papaflessas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-