Καλημέρα! Θα βγω λιγο off topic αλλα θελω να ρωτήσω αν κάποιος δουλεύει το mi 8 με mi band 4? Μπορεί να μεχρι ποια απόσταση ειναι ακόμα συνδεδεμένα? Πχ με το amazfit pace που εχω εχω ανετα 10+ μέτρα με εμπόδια το mi band 4 με Bluetooth 5.0 θα εχει τέτοια απόσταση? ευχαριστώ
Έχει εδώ και 3-4 μέρες και αλλάζει από μόνο του Lockscreen wallpaper (σε default) , ξαναβάζω το wallpaper που είχα κ το αλλάζει από μόνο του ,έψαξα για το carousel app αλλά δεν υπάρχει στοlock screen & password και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ή κάποια λύση ; (Miui 10.3.4 Global και σήμερα στην miu 10.3.5 τα ίδια)
Έχει εδώ και 3-4 μέρες και αλλάζει από μόνο του Lockscreen wallpaper (σε default) , ξαναβάζω το wallpaper που είχα κ το αλλάζει από μόνο του ,έψαξα για το carousel app αλλά δεν υπάρχει στοlock screen & password και δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ή κάποια λύση ; (Miui 10.3.4 Global και σήμερα στην miu 10.3.5 τα ίδια)
Και εγώ νόμιζα ότι κάτι έχω κάνει και άλλαζε συνεχώς... μετά την αναβάθμιση σε 10.3.5 συμβαίνει....
Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο νήμα. Είμαι στην global beta 9.6.27, την τελευταία που βγήκε για το Mi 8. Locked bootloader και πάντα ota updates. Η συσκευή είναι international version. Αν περάσω την 10.3.5.0 global stable μέσα από το τηλέφωνο, θα κάνει αναγκαστικά erase τα αρχεία μου;
Καταρχάς γίνεται αυτή η αλλαγή ή θα brickάρω τη συσκευή;
Καλησπέρα.
Εχω μια ερώτηση προς τους γνώστες.
Φίλος αγόρασε μεταχειρισμένη συσκευή η οποία φοράει xtrv 9.7.4 καθώς και twrp 3.2.3-6 by geoanto555.
Για να προχωρήσει σε ενημέρωση ποια ειναι η διαδικάσια?
Του ειπα να εγκαταστησει twrp 3.3.1-1 μεσα απο την εφαρμογη για να κάνει κανονικά εγκατάσταση την τελευταία beta αλλα ενω κατεβαίνει το recovery file δε του εμφανίζει επιλογη "Select a file to flash.." για να το φλασάρει στο recovery partition.
Και επίσης ενω έκανε factory reset η εφαρμογη twrp υπάρχει εγκατεστημένη ήδη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.