Παιδιά στο Netmonster όταν γράφει LTE-A [band1] [band2] κλπ ισχύει ότι δουλεύει το Carrier Aggregation ή όχι, γιατί σηματακι 4g+ δεν βλέπω και οι ταχύτητες σε διάφορα σημεία τον τελευταίο μήνα δεν είναι και τόσο καλές.
καλησπέρα!
αύριο -μεθαύριο παραλαμβάνω το κινητό !
έχω ρίξει μια ματιά σε κάποιους οδηγούς αλλά περιμένω να το έχω στα χέρια μου πρώτα.
θέλω να ρωτήσω αν είναι καλύτερα να διαλέξω αντί για ελλάδα άλλη περιοχή στις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής. τουλάχιστον για τη ρομ που θα φοράει όταν έρθει και μέχρι να βάλω κάτι άλλο αν δεν με βολέψει. είχα δει σε ένα ελληνικό review ότι είχε διαλέξει άλλη περιοχή και του είχε εμφανίσει κάποιες παραπάνω λειτουργίες...
καλησπέρα!
αύριο -μεθαύριο παραλαμβάνω το κινητό !
έχω ρίξει μια ματιά σε κάποιους οδηγούς αλλά περιμένω να το έχω στα χέρια μου πρώτα.
θέλω να ρωτήσω αν είναι καλύτερα να διαλέξω αντί για ελλάδα άλλη περιοχή στις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής. τουλάχιστον για τη ρομ που θα φοράει όταν έρθει και μέχρι να βάλω κάτι άλλο αν δεν με βολέψει. είχα δει σε ένα ελληνικό review ότι είχε διαλέξει άλλη περιοχή και του είχε εμφανίσει κάποιες παραπάνω λειτουργίες...
Συνήθως στην επιλογή περιοχής ως Ινδία έχεις τις περισσότερες λειτουργίες
Παιδιά μία ερώτηση.
Έβαλα custom rom android 10 και θέλω να ξαναπάω πίσω σε miui android 10.Νομίζω μέσω recovery και απλό flash δε γίνεται , πρέπει να το ξανακάνω μέσω fastboot. Υπάρχει fastboot rom android 10? Αν όχι πειράζει να βάλω fastboot rom android 9 και μετά να κάνω αναβάθμιση μέσω recovery?
Δε ξέρω φιλε , ήμουν σε miui android 10 eu rom , μετα με format data πηγα σε custom rom android 10 και τωρα δε ξερω πως να γυρισω σε miui eu rom android 10...