Απο οτι διαβασα στο παραπανω λινκ,ουσιαστικα οποιοδηποτε mi8 φοραει οποιαδηποτε rom εκτος απο κινεζικη ,ειναι ξεκλειδωτο και δεν μπορουν να το ξανακλειδωσουν γιατι κανει brick
ναι αυτό γίνεται αν προσπαθήσεις να το κλειδώσεις σου κάνει soft brick και πρέπει να ξεκλειδώσεις πάλι το bootloader για να ανοίξει το κινητό. @spideman3 αν δεις και στο λινκ που έστειλες με την global stable και δεις τα σχόλια όλοι παραπονιούνται γιαα υτο το θέμα οτι δεν μπορούν να κλειδώσουν παλι τον bootloader
Δεν πρόσεξα τα σχόλια. Πάλι έκαναν την μλκια τους οι Κινέζοι μετά το anti roll back στο RN5.
Ευχαριστώ για την πληροφορία μεθαύριο έρχεται το δικό μου από banggood. Βλέπω να τρώω λούκι αν δεν έχει china rom.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εαν έχεις account edl authorized και σου έχει Brick άρει το τηλέφωνο ,μπορείς να το ξανακλειδωσεις όμως με την China Version Rom και αφού το ανοίξεις και χρησιμοποιήσεις τα test points.
Το κλείδωμα μπορεί να το κάνεις μόνο με την China Version .Με global Version δεν μπορείς κ εάν το κάνεις μπρικαρει ,γιαυτο φωνάζουν όλοι.
Οποτε την πατησαμε σαν να λεμε?ξεκαθαρα λαθος του εμπορου μου μοιαζει,ωφειλε να με ενημερωσει,δεν εχω καμια υποχρεωση να εχω γνωσεις χακερ για να κανω το κινητο μου 100% λειτουργικο που και παλι απο οτι φαινεται,δεν αλλαζει καπως...
Ακριβως , δεν γνώριζαν , απλά άλλαξε πολιτική η Xiaomi , και την πατήσαμε όλοι μαζί . Βέβαια οέμπορας έχει το μερίδιο ευθύνης διότι το διαφήμιζε σαν global και international.
Τελεια,οποτε ζηταω partial refund γιατι δν ειναι πληρως λειτουργικο και ελπιζουμε ολοι καποιο τσακαλι να βρει μια πατεντα να δουλευει...
Κοιτα στιγμη που διαλεξα να αλλαξω τo Samsung με Xiaomi...την γκαντεμια μου μεσα
Ευτυχώς πρόλαβα να το ακυρώσω σήμερα γτ εκτός από την αναμονή μου έστειλαν ότι δεν μπορούσαν να το στείλουν με τον τρόπο που είχα επιλέξει και ότι έπρεπε να διαλέξω άλλον , με τον φόβο τελωνείου και με τον προβλημα του bootloader που προέκυψε , θεώρησα σωστό να ακυρώσω και να περιμένω κάτι σε global για σιγουριά.