Δεν κλειδώνω εγώ Γιώργο @spideman3 για κανέναν λόγο με αυτά που διαβάζω!!
Μια χαρά είναι προς το παρόν με twrp και root.
Όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το brick και βγει και δικιά μας rom global sources το ξανακοιτάω το θέμα.
Άσε να έχω το κεφάλι ήσυχο.
Παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει σε αυτο αμα γινεται ??? Σας ευχαριστω
Εγώ όταν πήρα την συσκευή ήταν ξεκλειδωμενη . Έβαλα miunlock έβαλα τα στοιχεία του account μου και πάτησα να ξεκλειδώσει και μου έβγαλε ότι είναι ξεκλειδωμενη. Πως μπορώ να την ξεκλειδώσω πάλι εγώ??? Αν θυμάμαι καλά στο MiUnlock είχε ένα unlock again αλλα τελικα πρεπει να το κανουμε ή οχι .
κατα πασα πιθανοτητα, τα παιδια απο το φορουμ εννοουν:
θα περασεις μια κινεζικη ρομ official, ωστε να κλειδωσει ο bootloader,
kai μετα να κανεις την official διαδικασια ξεκλειδωματος
( σε mi max παντως, εγω περασα official global, kai δεν κλειδωσε ο bootloader)
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ πιθανοτητα!
Καλημέρα και από εμένα, εχθές το βράδυ έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το eglobalcentral Mi8 6/64 Black στα 355€ (νομίζω καλή τιμή).
Στην περιγραφή έγραφε ότι θα είναι με china rom (ελπίζω !!), θεωρητικά δηλαδή όταν το παραλάβω ξεκλειδώνω και βάζω με FastBoot global dev και δεν ξανά κλειδώνω εάν κατάλαβα καλά για να μην έχω Brick.
Άσχετη ερώτηση έχετε να προτείνεται κανένα tempered class ? Βρήκα ένα της Nillkin και λέω να το παραγγείλω link
Δεύτερη άσχετη ερώτηση για εμένα που ανήκω στους Global Beta tester για το Mi5 θα πρέπει να ζητήσω από τώρα μεταφορά και στο Group Mi8 ή πρέπει πρώτα να παραλάβω την συσκευή ?
Καλημέρα και από εμένα, εχθές το βράδυ έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το eglobalcentral Mi8 6/64 Black στα 355€ (νομίζω καλή τιμή).
Στην περιγραφή έγραφε ότι θα είναι με china rom (ελπίζω !!), θεωρητικά δηλαδή όταν το παραλάβω ξεκλειδώνω και βάζω με FastBoot global dev και δεν ξανά κλειδώνω εάν κατάλαβα καλά για να μην έχω Brick.
Άσχετη ερώτηση έχετε να προτείνεται κανένα tempered class ? Βρήκα ένα της Nillkin και λέω να το παραγγείλω link
Δεύτερη άσχετη ερώτηση για εμένα που ανήκω στους Global Beta tester για το Mi5 θα πρέπει να ζητήσω από τώρα μεταφορά και στο Group Mi8 ή πρέπει πρώτα να παραλάβω την συσκευή ?
Ευχαριστώ πολύ
Ναι θα ζητήσεις, εγώ από εχθές μεταφέρθηκα στο Mi 8. Όσο για την rom θα κάνεις αυτό που λες.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk