Παραγγειλα mi8 και λεει οτι ερχεται με global rom...
Αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader να βαλω twrp και να flasarw σε xrtv ή πρεπει να κανω κατι αλλο;;
Πρεπει αναγκαστικα να ξαναγυρισω σε κινεζικη αν ειναι ξεκλειδωτος;
Μη βάλεις twrp κτλ αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader. Πας σε κινέζικη, ξεκλειδώνεις με το account σου και μετά όλα τα άλλα.
Γιατι αυτο; αν ειναι ξεκλειδωτος δεν θα παιξει; κατι διαβασα για rollback brics αν πας να τον κλειδωσεις...Ισχυει κατι τετοιο;
Δεν μπορείς να γνωρίζεις πως ξεκλείδωσαν τον bootloader. Ενδέχεται να έγινε με unofficial τρόπο και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή.
Επίσης καλό είναι το ξεκλείδωμα να συνδέεται με το δικό σου account για λόγους ασφαλείας.
Μπορεί να σου στέλνουν το global version. Αν δεν έχει ξεκινήσει το πακέτο και έχουν σκοπό να σου περάσουν αυτοί τη ρομ, πες να σου το στείλουν καλύτερα με τη ζελατίνα και την κινέζικη ρομ.
Σε κάθε περίπτωση θέλει προσοχή στο τι κάνουμε. Είναι αρκετοί που το έχουν μπρικάρει.
Αφου εχεις κλειδωσει... Πως θα φλασαρεις fastboot rom???
Εχεις δικιο.
Μπορεις να μου πεις αν υπαρχει περιπτωση να βρουμε καποιον που να εχει τον λογαριασμο για EDL ποια εινια η διαδικασια ???
Ας το πάρουμε από την αρχή. Το κινητό η διαχείριση συσκευών στον υπολογιστή το βλέπει?
Με ποιο Mi flash tools προσπαθείς?
Υπάρχει και η λύση του china mi pc suite μην απελπίζεσαι.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημεροκαλησπερα παιδια.
Λοιπον το κινητο το βλεπει σαν Universal Serial bus device
Για να δουμε τωρα κανω flashing απο το Pc Suite 3 beta
Για να με αφησει να φλασαρω πρεπει να διαλεξω την ιδια που εκανα την βλακεια δηλαδη την 9.5.13. Κατεβασα το recovery zip και τωρα το φλασαρει
στο κινητο μου εχει βγαλει μπαρα αναβαθμισης για να δουμε
σε ποιο ποσσοστο εισαι?
ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ την διαδικασια, ακομα και αν σταματησει το pc suite, MHN ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙΣ το κινητο, οτι και να γινει. συνηθως εξακολουθει να κατεβαζει, και ανοιγει μονο του, μετα ΚΑΙ απο μια ωρα.!