Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Αφού λοιπόν ξεκινήσει το Update καθόμαστε πίσω και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει το κινητό μας στην Official rom που επιλέξαμε και να το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από μισή ώρα μέχρι και 2ώρες ανάλογα την ταχύτητα download που έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει το download και να νομίζουμε ότι σταμάτησε. Δεν έχει σταματήσει. Μπορεί απλά να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Server της Xiaomi. Αφήνουμε την διαδικασία να τελειώσει πλήρως και δεν τη διακόπτουμε για κανένα λόγο. Ειδικά αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του install!
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Αφού λοιπόν ξεκινήσει το Update καθόμαστε πίσω και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει το κινητό μας στην Official rom που επιλέξαμε και να το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από μισή ώρα μέχρι και 2ώρες ανάλογα την ταχύτητα download που έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει το download και να νομίζουμε ότι σταμάτησε. Δεν έχει σταματήσει. Μπορεί απλά να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Server της Xiaomi. Αφήνουμε την διαδικασία να τελειώσει πλήρως και δεν τη διακόπτουμε για κανένα λόγο. Ειδικά αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του install!
      Φιλε το αφησα αλλα δεν εκανε τιποτα . Με εβαλε ξανα στο Recovery της Χιαομι και ελεγε για την ρομ οτι δεν μπορει να εγκατασταθει
    • Αφού λοιπόν ξεκινήσει το Update καθόμαστε πίσω και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει το κινητό μας στην Official rom που επιλέξαμε και να το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από μισή ώρα μέχρι και 2ώρες ανάλογα την ταχύτητα download που έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει το download και να νομίζουμε ότι σταμάτησε. Δεν έχει σταματήσει. Μπορεί απλά να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Server της Xiaomi. Αφήνουμε την διαδικασία να τελειώσει πλήρως και δεν τη διακόπτουμε για κανένα λόγο. Ειδικά αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του install!

δυο επιλογες, ξανα φλασαρισμα
      απο το recovery εχει επιλογη reboot now, μηπως εχει παει την καινουργια ρομ ?
      εσυ αποφασιζεις
    • Διαφήμιση
    • Εγω λέω μη νά κάτσω εδώ στην 8.8.9.....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Αφού λοιπόν ξεκινήσει το Update καθόμαστε πίσω και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει το κινητό μας στην Official rom που επιλέξαμε και να το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Η διαδικασία μπορεί να πάρει από μισή ώρα μέχρι και 2ώρες ανάλογα την ταχύτητα download που έχουμε. Μερικές φορές μπορεί να κολλήσει το download και να νομίζουμε ότι σταμάτησε. Δεν έχει σταματήσει. Μπορεί απλά να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Server της Xiaomi. Αφήνουμε την διαδικασία να τελειώσει πλήρως και δεν τη διακόπτουμε για κανένα λόγο. Ειδικά αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία του install!

δυο επιλογες, ξανα φλασαρισμα
      απο το recovery εχει επιλογη reboot now, μηπως εχει παει την καινουργια ρομ ?
      εσυ αποφασιζεις
      Φιλε μου ξανακανω φλασαρισμα αν και δεν νομιζω οτι θα γινει γιατι η ρομ που μου ζηταει να κανω εγκατασταση ειμαι η Global και global με κλειδωμενο BL δεν παιζει.
    • ερωτιση..
      Για να περασουμε απο την global που δινει το κινεζομαγαζο στην china και να κανουμε το δικο μας unlock επιλεγουμε μονο clean στο mitool? ή clean και lock?
      Βοηθηστε λιγο σε αυτο να το ξεκαθαρισω στο μυαλο μου...

Επεισης υπαρχει link που να εχουμε την china rom?

Ευχαριστω..
    • απο οτι ξερω το mi pc suite, περναει official rom.
      αν ειναι global.. , νομιζω προς το παρον, πρεπει να λειτουργησει το κινητο σου.
      αν διακοπει ξανα, ασε το κινητο συνδεδεμενο, δεν ξερω γιατι μπαινει σε ρεκοβερυ, μηπως ανοιξει, Η , μηπως παρει την καινουργια ρομ, ωστε να κανεις ρεβοοτ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H georgezaf έγραψε:

ερωτιση..
      Για να περασουμε απο την global που δινει το κινεζομαγαζο στην china και να κανουμε το δικο μας unlock επιλεγουμε μονο clean στο mitool? ή clean και lock?

Ευχαριστω..
      Πρωτον μην κανεις την βλακεια που εκανα εγω και εβαλα να εγκατασταθει Global ρομ πανω απο China
      Δευτερον ΜΟΝΟ CLEAN ALL!!!
    • Ο/H omek07 έγραψε:

Ο/H georgezaf έγραψε:

ερωτιση..

Ευχαριστω..
      Πρωτον μην κανεις την βλακεια που εκανα εγω και εβαλα να εγκατασταθει Global ρομ πανω απο ChinaΔευτερον ΜΟΝΟ CLEAN ALL!!!

clean all...περνας china rom κανεις log in με το δικο σου mi account και ξεκινας την διαδικασια unlock...αφου την κανεις μεσω fastbook(?) ή twrp περνας την xrtv...Σωστα;;

Επισης link για την κινεζικη θελω και ειμαι ετοιμος μολις ερθει το κιν!!
    • σε μενα , ειχε φθασει ,σε αλλο κινητο, μεχρι το 70%, και διεκοπη, αλλα δεν το ξεσυνδεσα, και μετα απο τουλαχιστον μιση ωρα ανοιξε. με μπερδευει που μπαινει σε ρεκοβερυ, ?
      το οποιο ξεκλειδωσα με global rom.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

@omek07
      Τι έκανες, άνοιξε η συσκευή?

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Φιλε μου οχι δεν ανοιξε. Το μονο που μου επιτρεπει να βαλω ειναι την 9.5.13 και αθτο μονο μεσω του Pc Suite beta 3.0.

Δεν ξερω τι θα κανω τωρα ???

Κατεβασα και το China PC suite οταν το συνδεω μου λεει να επιλεξω την ρομ (Παλι την 9.5.13 αν παω να βαλω πχ την 9.5.11 China δεν με αφηνει να πατησω και ετσι να γινει η εγκατασταση ) και οταν την επιλεγω μετα παει στην οθονη με το % αλλα κολλαει στο 0% με error.