Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
-
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν πειράζει λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ να δεις πόσα.
Εδώ περισσότερα [Mi 8]Google Camera Mod | Xiaomi Mi 8 -
-
-
-
Για αυτους που παρελαβαν με ξεκλειδωτο bootloader και πρεπει να κανουν δεσιμο της συσκευης με τον λογαριασμο τους
Λοιπον παιδια εχω νεα. Κανονικα οταν εισαι ξεκλειδωτος με αλλο λογαριασμο δεν μπορεις να πας να δηλωσεις την συσκευη σου στο λογαριασμο σου.
Μετα απο ψαξιμο βρηκα ότι αμα εισαι ξεκλειδωτος και με ροοτ magisk 16.7 μπορεις να πας στο Developer Options και θα δεις οτι ειναι ενεργοποιημενο το Mi Unlock Status και μπορεις να συνδεσεις την συσκευη σου στο λογαριασμο σου.
Κανονικα αν εισαι ξεκλειδωτος δεν εχεις αυτη την επιλογη
Για να δουμε αν οντως ισχυει μπορουμε να το δουμε
αν καποιος ειναι ξεκλειδωτος και δεν εχει ροοτ να δει αν υπαρχει αυτη η επιλογη
αν καποιος ειναι ξεκλειδωτος και εχει ροοτ να δει αν υπαρχει αυτη η επιλογη
Ειχα μια συζητηση με εναν Guru του 4PDA και μου εγραψε αυτα
If, for example, I bought a phone with an unlocked bootloader, then it is not bind to our account, and in the case of bricks, we can not unlock it.
It must be binded to your account. But since the device is unlocked, there is no button to bind to in the developer menu.
In order to bind it there are two ways:
1. To install the Chinese firmware with lock, wait for about 360 hours to unlock and flash the Global firmware.
2. The easiest is to Install TWRP, flash the Magisk and a button to bind in the menu for developers will become active.
We do bind and rejoice
Δεστε εδω πως κανεις bind την συσκευη στον λογαριασμο σας https://cloud.mail.ru/public/LGmu/hkkWifp6c. ειναι απο ρωσικο site
Αν οντως ισχυει αυτο μπορουμε χωρις να κανουμε lock την συσκευη να κανουμε bind με τον λογαριασμο μας.
O @paolo21r που εχει ροοτ μπορει αν θελει να τσεκαρει αν εχει αυτη την επιλογη
Ρυθμίσεις (Settings) => Πρόσθετες Ρυθμίσεις (Additional Settings) => Επιλ. για προγραμματιστές (Developer Options) => Κατάσταση ξεκλειδώματος Mi (Mi Unlock Status) -
Ναι αλλά αν κάνεις bind έτσι πως θα κάνεις unlock αφού είναι ήδη ξεκλείδωτο ?
Επίσης αν κλειδώσει στην ουσία γίνεται shoft brick και θέλει 10-15 μέρες να ξεκλειδώσει...
Εκτός και εάν μιυ διέφυγε κάτι -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ναι αλλά αν κάνεις bind έτσι πως θα κάνεις unlock αφού είναι ήδη ξεκλείδωτο ?
Επίσης αν κλειδώσει στην ουσία γίνεται shoft brick και θέλει 10-15 μέρες να ξεκλειδώσει...
Εκτός και εάν μιυ διέφυγε κάτι
Μετα απο συνομιλια με paolo21r δεν κανει τιποτα αυτο το κουμπι. Σε βγαζει παλι οτι το κινητο ειναι unlocked
ΑΝ εσυ εχεις παει και εχεις κανει την συσκευη σου BIND με τον λογαριασμο απο πριν λογικα δεν εχεις κανενα προβλημα.
Το θεμα του bind δεν ειναι μονο για να ξεκλειδωσεις αλλα για να πεις στην Xiaomi οτι η συσκευη αυτη σου ανήκει.
To προβλημα με τις briked συσκευες ειναι οτι δεν μπορουν να ξεκλειδωσουν μετα τον BL απο την στιγμη που καποιος αλλος την εχει ξεκλειδωσει με αλλο λογαριασμο.
Για να λυθει αυτο πρεπει να κανουμε την συσκευη BIND με τον λογαρισμο μας και μετα να ειμαστε ησυχοι οτι ακομα και να μπρικαρει μπορουμε να ξεκλειδωσουμε τον BL και να ανοιξει το κινητο
Παραθετω τι προσπαθουσε να κανει ο Ρωσος με την δικια μου περιπτωση
After you flash the Chinese firmware 9.5.11 the phone will start.
After, you need to bind to Mi account in the menu "Developers options", go in fastboot, run the utility MiUnlock, most likely there will be a counter waiting for 360 hours.
After that, download the last developer firmware for recovery and update it via "three points", again go to the menu "Developers options" and make again binding - the time will be reduced by 120 hours. Once the timeout is over, start MiUnlock again and unlock the bootloader.
After this flash cleanly (clean all) Global firmware via fastboot (without blocking ! ))) Done ! Enjoy !
Εμενα βεβαια η συσκευη μου ηταν bricked και μεσω του EDL θα κλειδωνε ουτως η αλλιως -
Δεν με κατάλαβες, το θέμα είναι εάν κανείς bind, ενώ είσαι ακόμα με ξεκλείδωτο bootloader και global rom, αν κλειδώσεις, γίνεται hardbrick όπως έπαθες εσύ ή όχι ?
Αν δεν γίνει ΟΚ.
Αν όμως γίνει και ζητάει authorized account, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία.
Βάζεις απευθείας κινέζικη, lock, unlock με το λογαριασμό σου. -
Παιδιά κατι ασχετο - αλλα σχετικο με αυτό που λεεί ο @omek07 ,
Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind.
Στο TWRP ομως οταν ξεκιναω ζητά password αλλιως δεν μου διαβάζει την μνημη.
Αυτο το password μονο με wipe data φτιάχνεται??? -
Παλιά όταν μου ζητάει password to twrp, νομίζω ,, πατούσα το cancel,, η , έσερνα δεξιά το κάτω βέλος.
Και η ερώτηση:
Υποστήριζει 4G+ ?
Έστειλα sms, (cosmote),, 4G στο 1333, και μου απάντησαν, ότι είναι ενεργοποιημένη ήδη.
Αλλά δεν έχει 4G+, όπως sony, huawei
Δείχνει 4G -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Παλιά όταν μου ζητάει password to twrp, νομίζω ,, πατούσα το cancel,, η , έσερνα δεξιά το κάτω βέλος.
Και η ερώτηση:
Υποστήριζει 4G+ ?
Έστειλα sms, (cosmote),, 4G στο 1333, και μου απάντησαν, ότι είναι ενεργοποιημένη ήδη.
Αλλά δεν έχει 4G+, όπως sony, huawei
Δείχνει 4G
Αν εννοείς το Max 3 ναι έχει 4G, για 4G+ δεν γνωρίζω γιατί εμάς εδώ (Κύπρο) στο 4G είμαστε ακόμα
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα