Νομιζω το banggood εχει βγαλει global version.Δεν αλλαζει το μοντελο. Ενα ειναι κ εχει κανονικα ολες τις μπαντες καθως κ το china version. Το εργοατασιο απλα κλειδωνει με global rom κατι που πλεον δεν μας αφηνει να κανουμε εμεις με global rom κ china version...
Από bangood μετά από όλα αυτά που μαθαίνω εδώ αλλά και σε ξένα forum ζήτησα να κάνω αλλαγή στην παραγγελία μου από το κινεζικό στο global.Η διαφορά είναι στα 20 ευρώ.Μου το άφησαν τόσο λόγο της ταλαιπωρίας μου μου είπαν.Αυτο για τους bootloader τους κλειδωμένους δεν το ήξεραν μου είπαν αλλά θα το ψάξουν με τον προμηθευτή τους γιατί γνωρίζουν πως θα έχουν πρόβλημα στο μέλλον.Ετσι σαν κίνηση καλής θέλησης και μιας που ακόμα δεν μου το είχαν στηλει κάνανε την αλλαγή.Τελικο κόστος μαζί με τα μεταφορικά priority line 350,78
Δεν το ήξερα, ότι πειράζουν την fastboot rom, με το norepad++
Αφού πέτυχε, δεν έχει ς ποια πρόβλημα, νομίζω περιμένεις, για ξεκλείδωμα.
Το κινητό, είναι στα Αγγλικά?
Το bootloader κλείδωσε?????
με την κινεζική ρομ ?
Έχει αναφερθεί ότι στην beta rom δίνει λιγότερες ώρες από παιδιά. Οι beta tester της xiaomi ανάλογα με τον λογαριασμό τους ξεκλειδώνουν αμέσως (όπως εγώ και ο octaviastikos νομίζω) ενώ κάποια παιδιά όχι πχ chrisnik περίμενε κανονικά.