Εγω παιδιά άσχετα από την όλη συζήτηση παραμένω στην xiaomi.eu 8.8.30 που μου φαίνεται πολύ κομπλέ... Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug... Δεν έχει ενεργοποιημένο arb και προτιμώ να μείνω εδώ. Παλαιότερες εκδόσεις από αυτήν είχαν διάφορα... Είτε με το gps είτε με το reboot που δεν δουλευε, είτε με το Bluetooth που έκανε χαζα... Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω και να βρω τον μπελά μου με μπρίκι. Είχα ξεκλειδώσει με τον original τροπο με κινεζική που παρέλαβα και εδώ και 3 βδομάδες δεν είχα το παραμικρό... Ίσως να υπάρχουν πράγματα που να μην δουλεύουν όπως πρέπει στην έκδοση που είμαι και να μην το έχω πάρει χαμπάρι... Πάντως το να κάνω δοκιμές με android 9 να έχω τρομερά bug και μετά να μην μπορώ να κάνω downgrade το θεωρώ μέγιστη βλακεία. Φύγαμε από τα iPhone για αυτό το λόγο εδώ και 5ετια και τώρα μας κάνουν τα ίδια... Έλεος πια...Τουλάχιστον η apple έχει και προγραμματιστές με α****** και όταν βγαίνει κάποιο bug το διορθώνουν. Η Xiaomi βγάζει συσκευές πλέον κάθε 720 ώρες όπως και ο χρόνος αναμονής για ξεκλείδωμα και έχει χάσει την μπαλα
Από το πρωί είμαι με την 8.9.20 global beta (android 9). Να θυμίσω ότι η συσκευή μου είναι china version με ξεκλείδωτο bootloader, με το δικό μου account. Μετά από το σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε και τυπικά ότι ενεργοποιήθηκε σε επίπεδο 1 το anti rollback.
Το android 8 αποτελεί πλέον παρελθόν.
Ερώτηση εαν με China version και rom με κλειδωμένο bootloader κανω αναβάθμιση σε Android P (updater )οταν ξεκλειδώσω μπορώ να πάω σε global με ίσο και μεγαλύτερο anti rollback;
@trifos έτσι ακριβώς. Αν έχεις επίπεδο 1 μπορείς να βάλεις πλέον rom με επίπεδο μεγαλύτερο ή ίσο του ενός. Δεν μπορείς να βάλεις πλέον ρομ που δεν είναι ενεργοποιημένο το anti rollback (δηλαδή 0).
Πιθανότατα σε android P με ίσο ή μεγαλύτερο arb level. Για downgrade σε android O κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Γενικά υπάρχει αμφιβολία. Ο καιρός θα δείξει.
Ειδα στο banggood τις εκδοσεις china unlocked με global rom να λεει με κοκκινα γραμματα οτι δεν υποστηριζει ota update...
Λετε να μας αρχισουν τα μπρικια σιγα σιγα????
Εχω την 10 περασμένη global. Έχει αλλάξει το σύστημα με τις ειδοποιήσεις! Κατεβάζω την κουρτίνα και πατάω παρατεταμένα πχ στο play store και έχει επιπλέον επιλογές.. επίσης στο Gmail μετά από ψάξιμο βρήκα κάτι για προτεραιότητες και είναι στο υψηλή, πατάω για επείγον αλλά δεν πατιεται! Και όλα αυτά γιατί στο δυνατό δεν έχει δόνηση.. και όταν πατάω δόνηση το αποεπιλεγει. Στην 9 ήταν ένα κλικ πιο απλά!
Καλημερα σας παιδια εβαλα την 8.9.20 απο xiaomi.eu μεχρι να βγαλουμε εμεις καποια .
Μεχρι τωρα λειτουργουν ολα καλα. Το μονο που εχω δει ειναι οτι αργει να ανοιξει το κινητο και δεν μπορεις να αλλαξεις APN settings. Απο οτι βλέπω το αρχειo apns.cinfig ειναι real-only και δεν μπορω να το επεξεργαστω για να βαλω manual τις ρυθμισεις του LTE που θελω .
Τελικα αλλαξα το αρχειο apns.conf ομως δεν ξερω με ποιον απο τους δυο τροπους το εκανα.
1ον εβαλα το magisk 17.2
2ον ετρεξα τις εντολες μεσω terminal emulator
su
Choose one: (for security mount /system back to RO when finished)
Mount system RW: mount -o rw,remount /system
Να πω οτι πριν κανω αυτα δεν μου αλλαζε το mount απο RO σε RW στο root explorer
Έχει παρατηρήσει κανείς οταν ανεβοκατεβαίνει εικόνα ή βίντεο στα μαύρα χρώματα να αφήνει σκιά; Επίσης οταν ανοίγω την κάμερα εμφανίζεται θολά η εικόνα του τελευταίου που είχε δεί, έχει κάποια ρύθμιση;