Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Καλησπερα παιδιαμ παρατηρησα οτι μετα την αναβαθμιση σε 8.9.20 beta ενω εχω κλειστο wifi οταν βρισκει δικτυο π εχω αποθηκευμενο το ανοιγει και συνδεεται απο μονο του. Ξερεις κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο;;
    • Παιδια έβαλα την china εκδοση και δεν μπορώ να βρώ πουθενά τις επαφές μου!Ενώ λέει οτι εχω 382 επαφές δεν τις εμφανίζει!!! τι παίζει?
    • kostasgtc13
      πρέπει να εγκαταστήσεις το google contacts και να πας στις ρυθμίσεις τους και να βάλεις χέρι...το ίδιο και με το google calendar!!!

* ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ GLOBAL V9.5 / V 10
      επειδή είχα την τύχη, τη χαρά και την ευτυχία να έχω για λίγο 2 dipper, δηλαδή dip για dip, να ενημερώσω ότι αυτό με την global stable 9.5 βγάζει φώτο καλύτερης ποιότητας από αυτήν με την global stable 10...η δοκιμή αφορά για φώτο εσωτερικού χώρου με χαμηλό φωτισμό, όπου είναι και πιο δύσκολες οι συνθήκες, τη μέρα δεν μπήκα καν στο κόπο σύγκρισης.

η gcam 3.2 MGC_3.2.045_MI8_V2 που έχει βγει για τη συσκευή μας, βελτιώνει σαφώς την κατάσταση...παραδόξως και, με αυτήν ισχύει ότι της global 9.5 είναι ελαφρώς καλύτερες από της global stable 10.

είναι καθαρά θέμα λογισμικού λοιπόν η ποιότητα των φώτο τη νύχτα, οπότε αναμένουμε να βελτιωθούν αισθητά τα πράματα με την κυκλοφορία όλο και περισσότερων εκδόσεων gcam για τη συσκευή μας, όχι ότι η μαμά είναι και εντελώς τραγική σε χαμηλό φωτισμό...θα βελτιωθεί και αυτή με την εξέλιξη του development.

(α ρε PRIXEL, ζημιές που κάνεις)

*

Ο/H gregory_gr έγραψε:

Καλησπερα παιδιαμ παρατηρησα οτι μετα την αναβαθμιση σε 8.9.20 beta ενω εχω κλειστο wifi οταν βρισκει δικτυο π εχω αποθηκευμενο το ανοιγει και συνδεεται απο μονο του. Ξερεις κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο;;
      πρέπει να του κόψεις τον...αέρα!! :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Το έκανα αλλά τπτ! Ενώ στον λογαριασμό από υπολογιστή τις βγάζει!!

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • πήγαινε επαφές-->τρεις τελίτσες-->ρυθμίσεις-->διαμόρφωση λίστας επαφών

για δες, τι έχεις επιλεγμένο εκεί.

όταν εννοείς τις βλέπεις στο pc, που ακριβώς, στον mi account ή στον google account?

γενικά, που τις συγχρονίζεις τις επαφές σου, στον mi ή στον google account σου?

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στις google contacts-->ρυθμίσεις...κάπου έχει να δηλώσεις τον account σου και να ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

πήγαινε επαφές-->τρεις τελίτσες-->ρυθμίσεις-->διαμόρφωση λίστας επαφών

για δες, τι έχεις επιλεγμένο εκεί.

όταν εννοείς τις βλέπεις στο pc, που ακριβώς, στον mi account ή στον google account?

γενικά, που τις συγχρονίζεις τις επαφές σου, στον mi ή στον google account σου?

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στις google contacts-->ρυθμίσεις...κάπου έχει να δηλώσεις τον account σου και να ενεργοποιήσεις τον συγχρονισμό ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς.
      Τελικά εκανα εξαγωγη σε vcf και τις εκανα import!!! δεν γινοταν αλλιώς!!!
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά σεταρω τώρα ένα Mi 8 cn με global rom με 9.5.12.0 OEAMIFA. Επειδή δεν πρόκειται να περιμένει 1 μήνα με Αγγλικά για τη γνωστή διαδικασία η κάτοχος υπάρχει κάποιος να προτείνει κάποιο μεταγενεστερο update χωρίς ARB που να είναι ίσως πιο σταθερό να το περάσω μεσώ του κινητού; Υπάρχει ειδοποίηση για update σε 10.0.2.0.OEAMIFH. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα αυτόματα updates.
    • Καλησπερα στη παρεα πριν μερικες μερες παρελαβα Mi8 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συσκευη εχω μερικες ερωτησεις αν μπορειτε να με βοηθησετε !

Ηρθε το κινητο απο Κινα με μια ψευτοglobal και με ξεκλειδωτο bootloader και ακολουθωντας τις οδηγιες του φορουμ εβαλα MIUI 10 China Developer και το κλειδωσα . Στη συνεχεια εκανα αιτηση με τον λογαριασμο μου και με επισημο τροπο περιμενω τις 720 ωρες (ειμαι περιπου στις 550 τωρα) . Οταν ερθει η ωρα και κανω το unlock τι μου προτεινετε να εγκαταστησω ? Global Stable Official MIUI 10 ή καποια αλλη ? Απο οτι ακουσα επισης δεν πρεπει να το κλειδωσω ξανα ποτε γιατι θα μπρικαρει αρα θα το αφησω unlocked και να μην εχει Android εκδοση 9 διοτι θα εχω θεμα με το antiroll .

Τωρα οσο αναφορα το face unlock ειναι μια χαρα , πολυ γρηγορο , αλλα ενω θελω να διαβασω τις ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος ξεκλειδωνει αυτοματα . Υπαρχει καποια επιλογη να κανω σαν το iPhone X ή τα Huawei swipe μετα την αναγνωριση ωστε να διαβασω τις ειδοποιησεις ? Αν δεν υπαρχει στην Official rom αυτη η επιλογη δεν θα με πειραζει να βαλω καποια αλλη οπως απο εδω την XTRV ή απο Xiaomi.eu οταν το ξεκλειδωσω .

Και τελος τα gestures που εχω ενεργοποιημενα ειναι πολυ βολικα αλλα εχω την εντυπωση οτι κολλανε αρκετα ειδικα μετα το ξεκλειδωμα πεφτουν τα frames δηλαδη οταν ανοιγοκλεινω καποιες εφαρμογες . Αν υπαρχει καποια ρομ επισης θα ηθελα πολυ να τη δοκιμασω που δεν εχει αυτα τα lags/frame drops :D .
    • Ο/H Alexthekiller1993 έγραψε:

Καλησπερα στη παρεα πριν μερικες μερες παρελαβα Mi8 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τη συσκευη εχω μερικες ερωτησεις αν μπορειτε να με βοηθησετε !
      Αν ειναι κινεζικο το κινητο που νομιζω οτι ειναι μονο Κινεζικη Ρομ φιλε μου. Αυτο προτεινω εγω γιατι δεν ξερουμε τι θα κανει η μαμα Xiaomi στο μελλον.

Για το face unlock νομιζω οτι εχει την επιλογη να μην ξεκλειδωνει οταν ερχονται ειδοποιησεις
    • Διαφήμιση
    • @pados1002 εάν κάνεις κάνα τάμα...ίσως σε φωτίσει....δεν παίζει κάτι τέτοιο.... Και 100 συσκευες να έχεις...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...