Όποιος έχει μι8 εντυπώσεις από μπαταρία μπορεί να δώσει;;Και κάμερα οθόνη κατά δεύτερον λόγο.
Μια σύγκριση θέλω να κάνω με το Poco να δω πιο θα πάρω.(λογικά για το f1 με βλέπω αλλά θέλω να ακούσω και εσάς που έχετε το mi8)
Όποιος έχει μι8 εντυπώσεις από μπαταρία μπορεί να δώσει;;Και κάμερα οθόνη κατά δεύτερον λόγο.
Μια σύγκριση θέλω να κάνω με το Poco να δω πιο θα πάρω.(λογικά για το f1 με βλέπω αλλά θέλω να ακούσω και εσάς που έχετε το mi8)
Για εμένα που προέρχομαι από το Mi5 η μπαταρία του είναι καταπληκτική με την ίδια ακριβώς χρήση το βράδυ 12:00-12:30 έχει πάντα 50-55% υπόλοιπο, στο Mi5 τον τελευταίο καιρό χρειαζόμουν φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας . Επίσης ενώ στο Mi5 ποτέ δεν κατάφερα να φτάσω Soc πάνω 4 ώρες στο Mi8 με υπόλοιπο μπαταρίας 20% είχα 6,5 ώρες Soc.
Για την κάμερα για εμένα που είμαι σε Global Rom αν και δεν έχω γνώσεις για να μπορέσω να κρίνω, προς το παρόν όχι κάτι το τρομερό
Από μπαταρία ποιος έχει παράπονα? Να του στείλω το Mi 5 και μετά θα λατρέψει το Mi8.
Με το Mi5 δεν τολμούσα να φύγω για δουλειά αν η μπαταρία ήταν κάτω από το 50%. Με το Mi8 το τολμώ πλέον.
mi8=ποιο premium κατασκευη χωρις καρτα sd αλλα με nfc pocophone=πιο ευκολο για πειραγματα {ξεκλειδωνει σε 72 ωρες} νορμαλ κατασκευη, με καρτα sd αλλα χωρις nfc αλλα και λιγο πιο φτηνο
Σε ολα τα αλλα απ οτι εχω διαβασει ειναι πανω κατω ιδια χωρις τρελες διαφορες
Είναι πιο ωραίο το μπρος πίσω γυαλί ναι συμφωνω και η οθόνη η LED έχει το Always in Display το οποίο με αρέσει. Το NFC δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε μεχρι τώρα.... Και είμαι και Γερμανία εδώ και 8 μηνες...
Για φωτογραφίες δεν είμαι και κανας εξπερ. Απλά θέλω να δω τι χανω...
Λογικά η μπαταρία στο ποκο να περιμένω ανάλογα και καλύτερα αποτελέσματα ή είναι θέμα τεχνολογίας οθόνης και καλύτερο optimization στο MIUI της μαμάς εταιρείας και άρα θα έχω χειρότερα αποτελέσματα στο ποκο;;;
Το σκεπτικό τώρα είναι:
Εάν πάρω από εδώ το μι 8 για να έχω την εγγύηση(την οποία την θέλω για καμία αστοχία υλικού και να έχω μια καλή αντικατάσταση από έμπειρο προσωπικό μια και εγώ δεν έχω πείρα από τέτοιες επισκευες-αν παλιωσει και βγάλει τα λεφτά του να το ανοίξω να βάλω άλλη μπαταρία γιατί όχι αλλά το πρώτο δίχρονο το θέλω γκαραντι-) θα μου βγει η αγορά όσο το ποκο F1 με το νέο miband και anc ακουστικά μαζί.
Καλησπέρα. Για εμάς που βάλαμε Pie και το μετανιωσανε μένουμε όπως είμαστε ή του περνάμε προηγούμενη έκδοση με fastboot; Ρωτάω αν ισχύει το anti roll back και στο fastboot. Πολύ κόλλημα σε σχέση με 10.0.2.0 global. Έγινε στήσιμο απο την αρχή και απο τη πρώτη στιγμή έγινε πιο αργό και απο φορτουνη