Χρήστο δίνει πολυ όγκο στο κινητό η spigen?
Σε άλλο κινητό που την είχα έδινε πολύ όγκο.
Δε λεω για προστασία. Μόνο για όγκο.
Δεν την έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου. Η κυρά παρέλαβε.
Αλλά απ' ότι φαίνεται, ΝΑΙ, δίνει πολύ όγκο. Σε σχέση με αυτές που ξέρουμε από ali (iPaky - Cafele κλπ) πρέπει να έχει τουλάχιστον διπλάσιο όγκο.
Θα βγάλω φωτό μόλις την φορέσω.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Και γω δηλώνω κάτοχος της Spigen.Προσθέτει όγκο σε σχέση με άλλες αλλά η προστασία που προσφέρει δεν υπάρχει.Εχει και το lip μπροστά που προστατεύει την οθόνη κατά τις πτώσεις.Είχα τη συγκεκριμένη και στη προηγούμενη συσκευή μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Έχει και άλλες θήκες που προστατεύουν με παρόμοιο τρόπο. Απλά είναι πιο "διακριτικές" σε πάχος. Δεν έχουν την ποιότητα της Spigen αλλά την δουλειά τους την κάνουν.
Η Spigen πάντα το παρακάνει λίγο είναι η αλήθεια...αλλά είναι armor...δεν το κρύβει...
Ναι παιδιά το ξέρω είναι απο τις κορυφαίες στη προστασία. Την ειχα σε άλλη συσκευή.
Απλά για το θέμα του όγκου ήθελα αν προσθέτει Πολύ. @pavlidisc Για βάλε καμία άλλη με παρόμοια περίπου προστασία Χρήστο μπας και τη πάρω να δοκιμάσω.
@pavlidisc Για βάλε καμία άλλη με παρόμοια περίπου προστασία Χρήστο μπας και τη πάρω να δοκιμάσω.
Σου είχα πει για την iPaky νομίζω. Την είχα σε mi5s και την ξαναπήρα για Mi8. Δεν έχει έρθει ακόμα.
Είμαι μισή από την Spigen. Το Mi5s το προστάτεψε πολύ καλά 6 μήνες μου την είχα.