Εσείς που έχετε root δεν μπορείτε να δείτε τα partition; κάπου εκεί πρέπει να είναι και οχι σε kernel και εγω China version ειμαι αλλη ρομ άλλος kernel!!
Ή εκτός εάν απο την παραγωγή βγήκαν απο αυτή την παρτίδα με hardware version ταδε εως ταδε China και global αντίστοιχα.
Ξεκλειδωνω σήμερα και σκέφτομαι αν θα κρατήσω την stable ή θα πάω στην ελληνική..
Σε Global Stable η συσκευή έχει σε 2 ημέρες 6+ ώρες SOT και σε μία ημέρα 10 ώρες SOT με μεικτή χρήση. Εάν καταφέρεις να το γονατίσεις σε μία ημέρα θα είσαι πραγματικά αστέρι!
ΟΛΑ ανοιχτά, συνδεδεμένο συνέχεια Amazfit Pace, μια SIM.
Θα έλεγα ότι από μπαταρία η συσκευή ΤΑ ΣΠΑΕΙ και ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ.
Για την κάμερα δεν έχω να πώ κάτι. Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι πολύ υποκειμενική.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Ξεκλειδωνω σήμερα και σκέφτομαι αν θα κρατήσω την stable ή θα πάω στην ελληνική..
Σε Global Stable η συσκευή έχει σε 2 ημέρες 6+ ώρες SOT και σε μία ημέρα 10 ώρες SOT με μεικτή χρήση. Εάν καταφέρεις να το γονατίσεις σε μία ημέρα θα είσαι πραγματικά αστέρι!
ΟΛΑ ανοιχτά, συνδεδεμένο συνέχεια Amazfit Pace, μια SIM.
Θα έλεγα ότι από μπαταρία η συσκευή ΤΑ ΣΠΑΕΙ και ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ.
Για την κάμερα δεν έχω να πώ κάτι. Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι πολύ υποκειμενική.
Αυτή χρησιμοποιώ εδώ και κανενα μηνα περίπου(miui 10) Αρκετά ευχαριστημένος αλλά αυτούς τους χρόνους δε τους εχω πετύχει ακόμη. Γι'αυτό και σκεφτόμουν την ελληνική και μήπως βελτιώθηκε η κάμερα..
Εχω καλά νέα!
Διαβάζω από διάφορους χρήστες ότι η Xiaomi έριξε το χρόνο αναμονής για το ξεκλείδωμα του Bootloader στις 15 μέρες (360) ώρες από 30 μέρες (720 ώρες) που ήταν πριν.Αν υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα ας κοιτάξει τις ώρες που απομένουν για να επιβεβαιώσει
Η rom του φόρουμ είναι odex; Επίσης μπορώ να αφαιρέσω απο την rom τις εφαρμογές που δεν θέλω μεσα απο το zip ; Ειχα δοκιμάσει στο mi5 παλαιότερα και έβγαζα τίς εφαρμογές που δεν θέλω.